Міратех приєднався до Google Cloud Partner Advantage Program

Компанія розширює свої хмарні рішення задля прискорення процесу трансформації роботи з клієнтами

ЛИПЕНЬ, 19, 2021, Нью-Йорк – Міратех, міжнародна компанія, яка спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу рада повідомити, що долучилася до Google Cloud Partner Advantage Program у ролі сервіс-партнера. Це співробітництво дозволить  компанії продовжувати зміцнювати свої можливості в архітектурі та здійсненні хмарних міграцій задля прискорення цифрової трансформації роботи з клієнтами.

Приєднання до Google Cloud Partner Advantage Program дає можливість для подальшого розвитку експертизи у сфері хмарної інженерії, дозволяючи значно розширити спектр послуг з технологій покращення роботи з клієнтами на хмарній основі. Модель «Залучення Послуг» покращить консультаційні та інтеграційні сервіси для клієнтів зі списку Fortune 1000.

Команда спеціалістів Міратех, що працюватимез Google Cloud, включає архітекторів, інженерів даних та професіоналів DevOps.

Включення Міратех до Google Cloud Partner Advantage Program – це гарна новина для клієнтів компанії, за словами Меттю Ейнсворта, CRO Міратех: «Ми раді стати частиною партнерської екосистеми Google Cloud та розширити наш спектр експертизи в Google Cloud Contact Center Artificial Intelligence (CCAI). Ми продовжуємо працювати з хмарними рішеннями, включаючи Google Cloud, що оптимізують процес хмарної міграції наших клієнтів. Ми також з нетерпінням чекаємо на нових клієнтів, які отримають значну вигоду від цієї платформи».

Контакти для медіа

Стюарт Кріст, Міратех, старший віце-президент, Північна Америка

Тел.: +1 202 470 0845, електронна пошта: marketing@miratechgroup.com

Про Міратех

Міратех допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову трансформацію.

Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році.

Для отримання додаткової інформації про Міратех, відвідайте веб-сайт www.miratechgroup.com.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!