Miratech забезпечує постійну підтримку Збройних Сил України

9 червня 2023 р., Нью-йорк – Miratech, провідна світова технологічна компанія, рада оголосити про свою постійну та непохитну підтримку України та її військових через низку ініціатив, спрямованих на збір коштів для оборони країни. Ці зусилля є прикладом незламної відданості Miratech Україні, її народу та збереженню миру та безпеки.

Керівництво Miratech підкреслило важливість Дня праці в Україні, який припав на 1 травня. Незважаючи на скасування державних свят під час військового стану, компанія надала своїм співробітникам можливість працювати або взяти вихідний. 80 співробітників обрали роботу та зробили значний вплив, оскільки Miratech пообіцяв пожертвувати всі кошти у розмірі 1 300 000 гривень, зібрані під час волонтерського дня, на підтримку українських військових.

Всі отримані кошти були спрямовані та передані на волонтерські зусилля семи співробітників компанії, троє з яких служать в українській армії, а решта четверо займаються волонтерством і збирають кошти для підтримки різних військових заходів. Спираючись на успіх подібної ініціативи минулої осені, яка зібрала понад 1 000 000 мільйон гривень, Miratech пишається тим, що в ці складні часи продовжує підтримувати Україну.

Miratech висловлює щиру вдячність усім членам команди, які активно займаються волонтерством та збирають кошти для підтримки Збройних Сил України. Їхня самовідданість і вірність справі є джерелом натхнення для всієї організації, і Miratech дуже пишається тим, що в її команді є такі видатні люди.

 

Контакти для медіа

Тел.: +1 212 858 7600, 

email: marketing@miratechgroup.com 

 

Про Miratech

Miratech допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є глобальною компанією з IT-сервісів та консалтингу, яка об’єднує інновації глобальних підприємств та стартапів. Сьогодні ми підтримуємо цифрову трансформацію найбільших підприємств на планеті.

Співпрацюючи з великими та малими гравцями, ми залишаємося на передовій технологій, будучи гнучкими, навіть як глобальний лідер, і створюємо технології, що допомагають нашим клієнтам ще більше покращити свій бізнес. Наша культура безперервної продуктивності дозволяє успішно завершувати понад 99% проектів Miratech, виконуючи або перевищуючи обсяг, графік та / або бюджетні цілі з часу нашого заснування в 1989 році.

Для отримання додаткової інформації відвідайте https://miratechgroup.com/

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!