Miratech вітає Раджа Атвала на посаді виконавчого віце-президента з корпоративного розвитку

1 травня 2023, Нью-Йорк – Miratech, провідна компанія з ІТ-послуг та консалтингу рада вітати Раджа Атвала в своїй команді лідерів на посаді виконавчого віце-президента з корпоративного розвитку.

У своїй новій ролі пан Атвал буде сприяти росту бізнесу, здійснюючи стратегічні ініціативи з корпоративного розвитку, зокрема, розвиток інновацій, долучення до ринків капіталу, пошук для можливостей неорганічного зростання, включаючи злиття та поглинання (M&A), а також залучення найкращих талантів і лідерів.

Радж Атвал має понад 20 років успішного досвіду на керівних посадах. Раніше він працював як президент та віце-президент з корпоративного розвитку в Pivotree, глобальній організації, яка проектує, створює та керує безпроблемною комерцією для брендів та їхніх клієнтів у всьому світі.

“Ми раді вітати Раджа Атвала в команді Miratech. Його глибокий досвід допоможе зміцнити нашу команду лідерів та прискорити наш глобальний розвиток”, – коментує Валерій Куций, CEO Miratech.

Радж Атвал щодо приєднання до команди Miratech: “Валерій та його команда продемонстрували вражаючий ріст, і вони продовжують інвестувати в створення великої компанії, що спрямована на своїх клієнтів та співробітників. Було дивовижно дізнатися, як Miratech функціонував у важких умовах, пов’язаних з війною в Україні. Основні цінності Miratech проявлялись у тому, що клієнти не мали жодних проблем, а співробітники залишалися в безпеці та на зв’язку. Я пишаюся тим, що приєднуюся до такої чудової групи, і з нетерпінням чекаю, щоб сприяти майбутньому успіху Miratech Group”.

 

Контакти для медіа

Тел.: +1212 858 7600

e-mail: marketing@miratechgroup.com

 

Про Miratech

Miratech допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є глобальною компанією з IT-сервісів та консалтингу, яка об’єднує інновації глобальних підприємств та стартапів. Сьогодні ми підтримуємо цифрову трансформацію найбільших підприємств на планеті.

Співпрацюючи з великими та малими гравцями, ми залишаємося на передовій технологій, будучи гнучкими, навіть як глобальний лідер, і створюємо технології, що допомагають нашим клієнтам ще більше покращити свій бізнес. Наша культура безперервної продуктивності дозволяє успішно завершувати понад 99% проектів Miratech, виконуючи або перевищуючи обсяг, графік та / або бюджетні цілі з часу нашого заснування в 1989 році.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!