Miratech названо сервісним партнером року Genesys у Північній Америці

12 червня 2023, Нью-Йорк – ми з великим задоволенням повідомляємо, що Miratech, провідну світову компанію з надання ІТ-послуг і обслуговування клієнтів, було обрано компанією Genesys як партнера року з надання послуг у Північній Америці. Ця нагорода є свідченням відданості, стійкості та наполегливості кожного члена команди Miratech.

Як і більшість компаній українського походження, ми зіткнулися з багатьма викликами за останні 15 місяців. Триваючий конфлікт у нашій країні вплинув на всіх нас по-різному. Незважаючи на ці труднощі, ми ніколи не порушували свого зобов’язання надавати виняткову підтримку клієнтам Genesys, нашим глобальним партнерам і кінцевим клієнтам. Варто відзначити, що протягом цього часу Miratech продовжував надавати непохитну підтримку, не втрачаючи жодної години роботи, що є свідченням культури невпинної продуктивності Miratech.

Вже 23 роки Miratech, один з найдовших партнерів Genesys, відіграє вирішальну роль у глобальному успіху Genesys як провідного постачальника платформи на протязі багатьох десятиліть. Внесок Miratech у дослідження та розробку, сервісну підтримку рівня 3, а також виконання проектів сприяє здатності Genesys підтримувати найбільших підприємців у світі.

Емі Слейтер, керівник відділу продажів у Північній Америці, коментує:

“Вітаємо Miratech з нагородою партнера року Genesys у Північній Америці. Вони продовжують забезпечувати успіх наших спільних клієнтів протягом понад 20 років партнерства з Genesys.”

Адам Андеркофлер, віце-президент Miratech із стратегічних альянсів, продовжує:

“Miratech радий бути визнаним сервісним партнером року. Ми дуже пишаємося тим, що поширюємо нашу експертизу Genesys як для самої компанії, так і для широкої екосистеми партнерів та клієнтів Genesys. Ця конкретна нагорода, враховуючи труднощі, з якими наша організація зіткнулася в Україні, є особливо важливою та є свідченням підтримки в дії з боку Genesys.”

 

Контакти для медіа:

Тел.: +1 212 858 7600

Email: marketing@miratechgroup.com

 

Про Genesys

Щороку Genesys організовує мільярди незабутніх вражень для клієнтів у більш ніж 100 країнах. Завдяки потужності наших хмарних, цифрових технологій і технологій штучного інтелекту організації можуть реалізувати Experience as a Service®, наше бачення чуйного досвіду клієнтів у масштабі. Завдяки Genesys організації мають можливість запропонувати проактивний, прогнозований і гіперперсоналізований досвід, щоб поглибити зв’язок із клієнтами в будь-який момент маркетингу, продажів і обслуговування на будь-якому каналі, а також підвищити продуктивність і залученість співробітників. Перетворюючи бек-офісну технологію на сучасний механізм збільшення прибутку, Genesys забезпечує справжню близькість у масштабі, щоб сприяти довірі та лояльності клієнтів. Відвідайте www.genesys.com.

 

Про Miratech

Miratech допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією з надання ІТ-послуг і консалтингу, яка об’єднує перевірені глобальні корпоративні процеси, методології та інновації для стартапів. Сьогодні ми підтримуємо цифрові трансформації для найбільших підприємств планети.

Співпрацюючи як з великими, так і з малими гравцями, ми залишаємося на передовій технології, залишаємося спритними навіть як світовий лідер і створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам і далі розвивати їхній бізнес. Наша культура безперервної продуктивності дозволяє більш ніж 99% заходів Міратех досягати успіху шляхом досягнення або перевиконання цілей обсягу, графіка та/або бюджету з моменту заснування в 1989 році.

Для отримання додаткової інформації відвідайте miratechgroup.com.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!