Bandwidth та Miratech оголошують про стратегічне партнерство для трансформації глобальних контакт-центрів за допомогою Maestro.

Miratech, провідний системний інтегратор у міграціях глобальних корпоративних контакт-центрів використовуватиме відзначену нагородами платформу наступного покоління хмарних комунікацій Maestro від компанії Bandwidth.

15 червня 2023 р., Нью-йорк – Bandwidth Inc. (NASDAQ: BAND), провідний глобальний постачальник хмарних комунікаційних послуг, і Miratech, провідний глобальний постачальник послуг ІТ та консалтингу, оголошують про стратегічне партнерство з метою прискорення цифрової трансформації досвіду клієнтів у глобальних підприємствах.

Це партнерство дозволить підприємствам  зі списку Global 2000 інтегрувати своє внутрішнє середовище для команд, що взаємодіють з клієнтами. Це є критичним для зміцнення лояльності клієнтів, залучення їх до бренду, створення найкращого користувацького досвіду та прискорення доходів за рахунок потужних можливостей хмарних послуг.

Miratech є провідним постачальником реалізації та інжинірингу у сфері клієнтського досвіду (CX) для хмарних контакт-центрів у всьому світі. Miratech переніс десятки тисяч агентів контакт-центрів на платформи CX нового покоління для найбільших і найвідоміших світових лідерів у сфері фінансових послуг, страхування, охорони здоров’я та технологій. Платформа Maestro від Bandwidth поєднує найкращі можливості у галузі хмарних контакт-центрів, об’єднаної комунікації та штучний інтелект (ШІ). За допомогою Maestro підприємства можуть налаштовувати робочі процеси глобальних комунікацій і додавати найсучасніші можливості CX і ШІ, такі як розмовний ШІ, виявлення шахрайства на основі машинного навчання, а також інструменти для перетворення тексту на мовлення та мовлення на текст – все це можна налаштувати за допомогою програмного забезпечення. Maestro працює на глобальній мережі Communications Cloud від Bandwidth, яка охоплює понад 60 країн і понад 90% ВВП. Разом Miratech і Bandwidth можуть створювати хмарні середовища контакт-центрів, які інтегрують повний стек комунікацій Global 2000 підприємств з рішеннями SaaS, такими як управління персоналом, управління взаємовідносинами з клієнтами та планування ресурсів підприємства.

«Miratech відомий як один із провідних глобальних системних інтеграторів у сфері контакт-центрів із орієнтованим на клієнта підходом і досвідом успішного впровадження складних проектів, що приносять позитивну економічну віддачу », — сказав Сенді Прейзлер, головний директор з доходів Bandwidth. «Ми пишаємося тим, що співпрацюємо з компанією, відомою своїм невпинним прагненням до результативності та технічною досконалістю для найбільших підприємств у світі».

“Bandwidth Maestro – це платформа, на якій ми можемо масштабуватись для управління складними потоками дзвінків, найкращими програмами та передовими технологіями, які вже попередньо інтегровані для швидшого отримання значних результатів,” – зазначив Метью Ейнсворт, головний директор з доходів Miratech. “Їх глобальне покриття, надійність та стійкість, а також доведені результати у створенні глобальних хмарних контакт-центрів роблять Bandwidth сильним партнером в нашій спільній місії допомогти клієнтам трансформувати свій бізнес, збільшити прибуток та знизити витрати.”

 

Про Miratech

Miratech допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією з надання ІТ-послуг і консалтингу, яка об’єднує перевірені глобальні корпоративні процеси, методології та інновації для стартапів. Сьогодні ми підтримуємо цифрові трансформації для найбільших підприємств планети.

Співпрацюючи як з великими, так і з малими гравцями, ми залишаємося на передовій технології, залишаємося спритними навіть як світовий лідер і створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам і далі розвивати їхній бізнес. Наша культура безперервної продуктивності дозволяє більш ніж 99% заходів Міратех досягати успіху шляхом досягнення або перевиконання цілей обсягу, графіка та/або бюджету з моменту заснування в 1989 році. 

Для отримання додаткової інформації відвідайте miratechgroup.com.

 

Про Bandwidth Inc.

Bandwidth (NASDAQ: BAND) — це глобальна компанія, що розробляє програмне забезпечення для хмарних комунікацій, яка допомагає підприємствам забезпечувати виняткові враження за допомогою голосового звязку, текстових повідомлень та екстрених послуг. Наші рішення та Communications Cloud, яка працює в 60+ країнах та понад 90% світового ВВП, користуються довірою всіх лідерів у сфері єдиної комунікації та хмарних контакт-центрів, зокрема Amazon Web Services (AWS), Cisco, Google, Microsoft, RingCentral, Zoom, Genesys та Five9, а також підприємств Global 2000 та розробників SaaS, таких як Docusign, Uber і Yosi Health.

Як засновник хмарної комунікаційної революції , ми є першою та єдиною глобальною платформою комунікацій як послуга (CPaaS), яка пропонує унікальне поєднання композиційних  API, мережі з власним управлінням та широкого досвіду в регулюванні. Наша відзначена нагородами команда підтримки допомагає підприємствам по всьому світу вирішувати складні комунікаційні завдання для зв’язку з будь-ким, в будь-якому місці. Для отримання додаткової інформації відвідайте bandwidth.com.  

 

Контакти для медіа: 

Марина Нарожняк

Miratech

Email: marketing@miratechgroup.com

 

Девід Дуліттл

Bandwidth

Email: ddoolittle@bandwidth.com

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!