Міратех потрапив до списку 100 найкращих аутсорсингових компаній світу за версією IOAP

19 ЛЮТОГО 2019 РОКУ, НЬЮ-ЙОРК — Міратех, міжнародна компанія, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, потрапила до списку ста найкращих аутсорсингових компаній світу (Global Outsourcing 100®) за версією Міжнародної асоціації професіоналів аутсорсингу (International Association of Outsourcing Professionals®, IAOP®). На честь свого десятиріччя IAOP оприлюднила список 100 найкращих аутсорсингових компаній світу (Best of the Global Outsourcing 100) на Всесвітньому саміті з аутсорсингу (Outsourcing World Summit), що нещодавно проходив у місті Орландо штату Флорида.

До переліку потрапляють найкращі постачальники аутсорсингових послуг, які досягли особливих успіхів на міжнародній арені протягом останніх десяти років. Увесь перелік найкращих компаній у категоріях «Лідери», «Нові зірки» і «Консультанти» буде опубліковано 1 червня у журналі Fortune (випуск Fortune 500), у спеціальній рекламній рубриці, яку підготує IAOP, а також на веб-сайті IAOP: www.iaop.org.

«Рейтинги Global Outsourcing 100 і World’s Best Advisors демонструють цілеспрямованість, професійну компетентність і наполегливу роботу найкращих компаній в аутсорсинговій галузі»,— зазначає генеральна директорка IAOP Дебі Гамілл.— «Я вітаю компанію Міратех з тим, що вона потрапила до списку 100 найкращих аутсорсингових компаній світу 2019 року за версією IAOP, адже вкотре вона займає місце серед компаній, що відзначилися найкращою клієнтською базою, нагородами і сертифікатами, програмами розвитку інновацій та корпоративною соціальною відповідальністю».

До списку 100 найкращих аутсорсингових компаній світу 2019 року потрапили компанії, що посідають чільні місця в галузевих розробках, про що свідчать попередні списки Global Outsourcing 100®. IAOP створила рейтинги, у яких перелічуються не нові, а ті компанії, що протягом десятиліття посідали перші місця у списку 100 найкращих аутсорсингових компаній світу, або ж компанії, які відзначилися тим, що з «нових зірок» перетворилися на «лідерів», чи консалтингові фірми, що були засновані і стали лідерами протягом цього періоду.

«Вперше Міратех потрапив до списку 100 найкращих аутсорсингових компаній світу у 2013 році і підтримує цей рівень високих досягнень уже впродовж років»,— коментує Валерій Куций, генеральний директор Міратех.— «Це велика честь отримати цю нагороду саме тоді, коли Міратех відзначає свій 30-річний ювілей у бізнесі. Присутність у списку 100 найкращих аутсорсингових компаній світу свідчить про довгострокове зобов’язання Міратех успішно надавати послуги своїм клієнтам навіть у дуже складних умовах».

Контакти для медіа

Стюарт Кріст, Міратех, старший віце-президент, Північна Америка
Тел.: +1 202 470 0845, електронна пошта: marketing@miratechgroup.com

Про IAOP

IAOP — це міжнародна асоціація, яка об’єднує клієнтів, постачальників і консультантів у спільному інтелектуальному середовищі, яке сприяє професійному та організаційному розвитку, визнанню, сертифікації і досягненню особливих успіхів у покращенні моделей та результатів бізнес-послуг. Наші співробітники та дочірні компанії у всьому світі проводять ґрунтовні дослідження на конференціях IAOP, навчаються на зборах керівників IAOP, проходять навчання та атестацію на курсах і семінарах IAOP, а також налагоджують контакти через соціальні мережі IAOP з однією метою: покращення бізнес-результатів. Незалежно від того, чи ви є клієнтом, постачальником, консультантом, чи ви «новачок» у справах таких спільних бізнес-моделей, як аутсорсинг, чи досвідчений фахівець, IAOP пов’язує вас і вашу організацію з нашою дедалі численнішою світовою спільнотою і ресурсами, потрібними вам для досягнення результатів, яких ваша компанія заслуговує і прагне. Для отримання додаткової інформації і можливості долучитися заходьте на сайт www.IAOP.org.

Про Міратех

Міратех допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову трансформацію.

Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!