Міратех відкрив новий офіс у Севільї, Іспанія

29 ЖОВТНЯ 2018 РОКУ, СЕВІЛЬЯ – Міратех, міжнародна компанія, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, розширила свою глобальну мережу, відкривши у Севільї (Іспанія) нове приміщення площею 573 тис. кв. м. Таким чином, цей офіс залишає слід Міратех на карті світу, поряд з ще 12 офісами компанії у 10 країнах. З появою нового офісу в Іспанії, Міратех ще більше розширив свою безпосередню присутність в регіоні ЄБСА (Європа, Близький Схід і Африка), щоб краще забезпечувати потреби місцевих клієнтів і ринку.

Динаміка ринку та економічний потенціал Іспанії з ВВП у розмірі 1,3 трильйона доларів США, а також привабливий інвестиційний клімат та потужна технічна освіта, яку можна здобути в місцевих університетах, роблять її сьогодні стратегічним ринком технологій. Цифровий порядок денний Іспанії, встановлений державними органами влади, зосереджений на реалізації стратегії Європейської Комісії щодо створення єдиного цифрового ринку, що має на меті відкрити цифрові можливості для бізнесу і, тим самим, підвищити здатність Іспанії залучати таких світових лідерів як Міратех.

«Ми прагнемо стрімкого розвитку у глобальному масштабі, ми продовжуємо розвивати бренд Міратех, стратегічно розширюючи важливі ринки і заручаючи місцевих талановитих інженерів, щоб приносити максимальну користь нашим клієнтам», – зазначив президент компанії Міратех Микола Роєнко.

Новий офіс, розташований у центрі міста, є сучасним і просторим, що дозволяє компанії Міратех забезпечувати найвищу якість ІТ-послуг та рішень у міжнародному робочому середовищі. На даний момент в офісі працює 27 фахівців, і, як очікується, протягом року ця кількість зросте до 100 осіб.

«Для свого нового офісу Міратех обрала Севілью, оскільки тут сприятливий бізнес-клімат, потужна технічна освіта в місцевих університетах, кваліфікована робоча сила і бажана якість життя. Компанія Міратех продовжує розвиватися, і ми раді співпрацювати з одними з найкращих спеціалістів в країні у сфері технологій, які можуть допомогти нам розробити нові інноваційні продукти та рішення для наших клієнтів і ще більше розширити наші пропозиції», – додав керівник команди з наймання працівників Міратех в Іспанії Іван Альба Санчес.

Контакти  для медіа

Стюарт Кріст, Міратех, старший віце-президент, Північна Америка

Тел.: +1 202 470 0845, електронна пошта: marketing@miratechgroup.com

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!