Новий старший віце-президент з глобального обслуговування та розробки

Червень 7, 2021, Нью-Йорк – Міратех, міжнародна компанія, яка спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, рада повідомити про призначення Олександра Олешко на посаду старшого віце-президента з глобального обслуговування та розробки.

 

На новій посаді пан Олешко зосередиться на підтриманні та вдосконаленні високоякісних оперативних процесів компанії. Також пан Олешко відповідатиме за оптимізацію рішень у сфері обслуговування клієнтів з метою забезпечення диференціації клієнтів компанії на висококонкурентному ринку, щоб допомагати їм диференціюватися у висококонкурентному середовищі. Пан Олешко має понад десять років успішного досвіду роботи на високих виконавчих посадах, управління висококваліфікованими командами та ефективного впровадження глобальних бізнес-стратегій в галузі ІТ-послуг, банківської справи та роздрібної торгівлі.

Нещодавно під керівництвом пана Олешко компанія Міратех успішно реалізувала низку проектів для клієнтів зі списку Fortune 500. «Я щиро вітаю Олександра з його новою роллю, і з нетерпінням очікую на його вклад в розвиток компанії в якості нового старшого віце-президента з глобального обслуговування та розробки. Його досвід і експертиза безсумнівно зміцнять позиції компанії як лідера ринку і допоможуть підвищити рівень обслуговування наших клієнтів», – прокоментував Валерій Куций, генеральний директор Міратех.

«Я дуже радий вступити на нову посаду в Міратех і почати керівництво департаментом глобального обслуговування та розробки. Я маю на меті допомогти компанії надати ще більше цінності клієнтам, що дозволить їм ефективно розвивати бізнес разом з Міратех», прокоментував Олександр Олешко.

Контакти для медіа

Стюарт Кріст, Міратех, старший віце-президент, Північна Америка

Тел.: +1 202 470 0845, електронна пошта: marketing@miratechgroup.com

Про Міратех

Міратех допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову трансформацію.

Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році.

Для отримання додаткової інформації про Міратех, відвідайте веб-сайт www.miratechgroup.com.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!