Міратех запрошує усіх візіонерів інформаційних технологій на конференцію M-Force у Нью Йорку

24 ВЕРЕСЕНЯ 2019 РОКУ, НЬЮ ЙОРКМіратех Груп, міжнародна компанія, яка спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, повідомляє, що 23-24 жовтня у Нью Йорку відбудеться північноамериканська сесія щорічної конференції M-Force.

Тема конференції – Інновація цінності – передбачає обговореня розвитку технологій протягом останнього десятиліття. Провідні міжнародні спікери дискутуватимуть про цифрову трансформацію, успішний клієнтський досвід, інтерактивні голосові технології (IVR), DevOps, штучний інтелект тощо.

У перший день M-Force19 North America пройде R&D4Equity Pitch Day – сесія, на якій 15 інноваційних стартапів презентуватимуть свої революційні ідеї перед провідними фахівцями у галузі технологій, інвесторами та представниками корпорацій. Компанія SAP Next Gen виступила партнером цьогорічного пітчингу і відкрила свій офіс у Хадсон Ярдс для проведення заходу.

Наступного дня відбудеться основна коференція у сучасному офісі Convene у районі Мідтаун Іст. Головний спікер заходу – Теджун Кан (Tejune Kang) – підпримець у сфері інновацій з 25-річним досвідом впровадження глобальних корпоративних технологій. Повний список спікерів можна переглянути за посиланням.

Спонсорами та партнерами M-Force19 North America стали SAP Next Gen, GIANT Innovation та Innovation360.

Реєструйтеся на конференцію вже сьогодні.

Більше деталей про захід можна знайти за посиланням https://miratechmforce.com/.

Про Міратех

Міратех допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову транcформацію.

Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році.

Дізнатися більше про компанію можна за посиланням http://www.miratechgroup.com/

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!