Міратех вітає нового віце-президента з питань управління персоналом

1 червня 2021 р., НЬЮ-ЙОРК – Міратех, міжнародна компанія, яка спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, повідомляє про призначення Остапа Маланюка на посаду віце-президента з питань управління персоналом. Це призначення є однією із складових корпоративної інвестиційної стратегії, згідно якої можливості та досвід співробітників лежать в основі розвитку бізнесу. Такий підхід забезпечує успішну роботу компанії та гарантує високоякісне обслуговування клієнтів у всьому світі.

 

Головне завдання пана Маланюка полягає у розвитку корпоративної культури, популяризації основних цінностей компанії та покращенні взаємодії між співробітниками, що становить підґрунтя для стратегічного успіху компанії. Це допоможе Міратех гарантувати працівникам найкращий досвід та умови співпраці у країнах, де компанія веде свою діяльність.

Остап має понад 15 років практики управління персоналом та багато успішно реалізованих ініціатив у галузі ІТ.

Міжнародний та мультикультурний досвід пана Маланюка у поєднанні зі знанням управлінських інструментів та технологій показує, що він вже досяг амбітних кар’єрних цілей.

Ольга Скидан, старший віце-президент з питань корпоративних послуг, Міратех, коментує: «Ми раді вітати Остапа Маланюка в нашій команді. Компанія розширює міжнародне представництво, тому його приєднання відбулося якраз вчасно. Я переконана, що досвід, знання та ентузіазм пана Остапа допоможуть розширити глобальний бізнес, оптимізувати операційну ефективність та покращити досвід наших співробітників”.

Остап Маланюк додав: «Я з нетерпінням чекаю, коли зможу зробити вагомий внесок у майбутнє Міратех. Я прагну застосувати свій досвід та знання для популяризації та розвитку культури високої продуктивності. Працівники Міратех виступають запорукою постійного успіху компанії, тому я планую покращувати їх досвід роботи у компанії”.

Контакти для медіа

Стюарт Кріст, Міратех, старший віце-президент, Північна Америка

Тел.: +1 202 470 0845, електронна пошта: marketing@miratechgroup.com

Про Міратех

Міратех допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову транcформацію.

Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!