Miratech відкриває новий R&D центр у Торонто, Канада

Miratech продовжує міжнародну експансію і відкриває новий R&D центр у Торонто, Канада

12 серпня, 2022, Нью Йорк – Miratech, міжнародна компанія, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, оголошує про відкриття офісу у місті Торонто, в Канаді.

Нове відділення  дозволить не лише підтримати стратегію компанії на успішне освоєння нових ринків для посилення своїх міжнародних позицій в галузі, а й наповнити регіон ще одним гравцем – експертом з розробки цифрових продуктів і програм для взаємодії з клієнтами, а також проектування сучасних додатків та ІТ-сервісів. 

Нове міжнародне представництво Miratech дозволить ще ефективніше використати потенціал постійно зростаючого попиту на свої послуги в регіоні.
Оскільки очікується, що ринок ІТ-послуг у Північній Америці зросте до 661 мільярдів доларів у 2026 році, а Торонто називають одним із ринків, що розвиваються найшвидше, тому це ідеальний час і місце для створення нового центру.

Miratech планує запросити до співпраці 50 технічних спеціалістів протягом першого року роботи канадського офісу. Регіон Онтаріо добре відомий талановитими фахівцями у сфері ІТ, тому компанія намагатиметься повною мірою залучити їх до просування своєї місії – надавати високоякісні ІТ-послуги. Використовуючи запатентовану методологію управління проектами та культуру невпинної продуктивності, ми гарантуємо, що 99% усіх проектів у Канаді буде завершено вчасно та в рамках бюджету.

Наш передовий технологічний центр у Торонто допоможе канадським підприємствам прискорити ІТ- та CX-трансформації завдяки використанню досвіду місцевих експертів Miratech та тих, що працюють віддалено. Глобальна мережа технологічних фахівців Miratech підтримуватиме роботу нового офісу.

«Ми раді розширенню нашого бізнесу в Канаді. Ми дуже цінуємо канадський народ і підтримку українців з боку уряду. Ми розглядаємо це як чудову можливість розпочати співпрацю з канадськими компаніями, застосовуючи технологічні навички та знання, які ми використовуємо в Україні, Канаді та в усьому світі», — прокоментував Валерій Куций, генеральний директор Miratech.

Контакти для медіа

Тел.: +1212 858 7600, e-mail: marketing@miratechgroup.com

Про Miratech

Miratech — провідний постачальник технологічних послуг нового покоління, який допомагає підприємцям-візіонерам змінювати світ шляхом прискорення інновацій та технологічного розвитку. Маючи понад 700 співробітників у 25 країнах, Miratech надає ІТ-послуги та консалтингові послуги, які об’єднують глобальну цифрову трансформацію компаній та інновації стартапів. З моменту свого заснування в 1989 році Miratech є надійним партнером для великих і середніх компаній. Ми створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше покращувати бізнес. Наша культура невпинної продуктивності дозволяє Miratech успішно виконувати більш ніж 99% завдань, досягаючи або перевищуючи обсяг, випереджуючи графік і  межах бюджету. Для отримання додаткової інформації про Miratech www.miratechgroup.com. 

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!