Міратех стала золотим спонсором Міжнародної студентської олімпіади з програмування

11 ЛИСТОПАДА 2019 РОКУ, НЬЮ ЙОРК Міратех Груп, міжнародна компанія, яка спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, стала золотим спонсором Європейського регіонального етапу Міжнародної студентської оліпіади з програмування. Олімпіада вважається найпрестижнішим міжнародним багатоетапним змаганням для студентів-програмістів. Міратех виступила спонсором Олімпіади, тому що місія компанії полягає у сприянні взаємодії міжнародної спільноти за допомогою технологій та розвитку не лише індустрії ІТ, а й молоді усього світу.

Асоціація обчислювальної техніки (АОТ) виступає організатором щорічної Міжнародної студентської олімпіади з програмування, у якій беруть участь студенти з 91 країни. Учасники мають можливість показати та вдосконалити свої навички командної роботи, програмування та розв’язування задач. Перше змагання, організовате АОТ, відбулося 1970 року у Техасі. Лише за останні 20 років кількість учасників Олімпіади зросла більше, ніж на 2000%. Минулого року у регіональному етапі змагань брали участь 52 709 найкращих студентів та викладачів обчислювальних дисциплін з 3 233 університетів зі 110 країн.

Микола Роєнко, Президент Міратех, привітав учасників та організаційний комітет Олімпіади: «Компанії Міратех надзвичайно приємно бути одним з головних спонсорів змагання та підтримувати молоді таланти. Ми впевнені, що ця міжнародна і одна з найпрестижніших Олімпіад допомагає виховувати нове покоління талановитих фахівців у сфері інформаційних технологій та сприяє розвитку світової ІТ-екосистеми».

Контакти для медіа

Стюарт Кріст, Міратех, старший віце-президент, Північна Америка

Тел.: +1 202 470 0845, електронна пошта: marketing@miratechgroup.com

Про Міратех

Міратех допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову транcформацію.

Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!