Меттью Ейнсворта призначено на посаду генерального директора з питань прибутків Міратех

8 ТРАВНЯ 2020 РОКУ, НЬЮ ЙОРКМіратех, міжнародна компанія, яка спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, оголошує про призначення Меттью Ейнсворта на посаду генерального директора з питань прибутків.

Меттью має 20 років досвіду управління оперативними відділами компанії та реалізації програм збільшення прибутків, пришвидшення росту компанії та зміцнення роботи відділу продажів за допомогою трансформації бізнес-процесів. Зосереджуючись на співпраці з міжнародними клієнтами та партнерами у сферах з високими показниками росту – створення В2В програмного забезпечення та ринок SaaS, пан Ейнсворт керував міжнародними командами, які забезпечують прогнозоване та стабільне зростання доходів.

До приходу в компанію Міратех, Меттью Ейнсворт обіймав посаду виконавчого віце-президента з питань продажів та маркетингу в компанії Емпірікс (Empirix Inc.) – приватному підприємстві, яке спеціалізується на автоматизації наскрізного тестування, моніторингу та забезпеченні якості обслуговування мереж зв’язку. Серед зобов’язань Меттью були розробка корпоративної стратегії та стратегії виходу на ринок для послуги хмарного тестування «Empirix Testing as a Service (ETaaS)», укладення партнерських угод з компаніями-лідерами у галузі комунікацій.

«Мені дуже приємно приєднатися до Міратех, коли компанія має високі показники росту та відмінну історію виконання проектів», – сказав пан Ейнсворт. “Ми готові стати стратегічним партнером для компаній, які займаються цифровою трансформацією та гарантують успішну реалізацію стратегії забезпечення клієнтського досвіду».

«Ми раді, що Меттью приєднався до нашої команди директорів. Його досвід та навички допоможуть нам вивести Міратех на новий рівень», – прокоментував Валерій Куций, генеральний директор Міратех.

Контакти для медіа

Стюарт Кріст, Міратех, старший віце-президент, Північна Америка

Тел.: +1 202 470 0845, електронна пошта: marketing@miratechgroup.com

Про Міратех

Міратех допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову транcформацію.

Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!