Міратех потрапила до рейтингу The 2020 Global Outsourcing 100 від IOAP

18 ЛЮТОГО 2020 РОКУ, НЬЮ ЙОРКМіратех, міжнародна компанія, яка спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, рада повідомити, що міжнародна асоціація IAOP включила компанію до списку Global Outsourcing 100® восьмий рік поспіль. Асоціація опублікувала інформацію про список The 2020 Global Outsourcing 100 на міжнародному саміті 2020 Outsourcing World Summit, що проходив у місті Орландо, штат Флорида. Детальніше про список можна дізнатися за сайті Асоціації http://www.IAOP.org.

Рейтинг The 2020 Global Outsourcing 100 відзначає найкращих у світі постачальників аутсорсингових послуг та консультантів. Такі списки публікуються щороку і включають міжнародні компанії, які надають повний спектр аутсорсингових послуг: управління технологічними та бізнес процесами.

“Компанії, що користуються аутсорсингом не лише в традиційному розумінні, але й на основі інших бізнес-моделей, які постійно змінюються, ретельно перевіряють своїх постачальників, тому зараз вибір правильних партнерів важливіший, ніж будь-коли”,  – прокоментував генеральний директор IAOP Дебі Хамілл. «Рейтинг The GO100 виступає своєрідною інструкцією, що допомагає компаніям шукати та порівнювати постачальників послуг, з якими вони планують налагодити співпрацю».

Компанія Міратех потрапила до рейтингу за результатами незалежного оцінювання, що проводиться незалежною групою клієнтів, які є членами Асоціації та мають великий досвід у виборі постачальників аутсорсинових послуг та консультантів для своїх компаній. Кандидатів оцінюють відповідно до розміру компанії, її росту на ринку, відгуків клієнтів, отриманих нагород та сертифікацій, організованих програм для розвитку інновацій та політики корпоративної соціальної відповідальності.

“Для нас велика честь потрапити 8 рік поспіль до рейтингу провідних міжнародних постачальників ІТ-послуг”, – прокоментував Валерій Куций, генеральний директор Міратех. «Ми отримали цю нагороду завдяки неймовірній команді Міратех та тісній співпраці з нашими клієнтами, яку ми розвиваємо протягом багатьох років. Такий унікальний взаємозв’язок дозволяє нам допомагати візіонерам змінювати світ».

Контакти для медіа

Стюарт Кріст, Міратех, старший віце-президент, Північна Америка

Тел.: +1 202 470 0845, електронна пошта: marketing@miratechgroup.com

Про Міратех

Міратех допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову транcформацію.

Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році.

Про IAOP

IAOP – це міжнародна асоціація, яка об’єднує клієнтів, постачальників та консультантів для співпраці у єдиному середовищі знань, що сприяє професійному та організаційному розвитку, досягненю визнання, отриманню сертифікації, вдосконаленню бізнес-моделей надання послуг та підвищенню результаттвності. Члени та підрозділи Асоціації розширюють свої знання на конференціях від IAOP, навчаються на засіданнях підрозділів Асоціації, тренуються та проходять сертифікацію на курсах IAOP, а також підримують зв’язок з Асоціацією через соціальні медіа, все заради однієї мети – отримати найкращі результати для свого бізнесу. Якщо така бізнес-модель співпраці як аутсорсинг є для вас новою, незалежно від того, чи ви замовник, чи постачальник, чи консультант, або досвідчений професіонал, IAOP залучає вас та вашу компанію до зростаючої міжнародної спільноти та надає доступ до ресурсів, необхідних для отримання результатів, яких заслуговує ваша компанія. Детальніше ознайомитися з Асоціацією та процедурою вступу до організації можна на сайті https://www.iaop.org/.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!