Міратех отримала відзнаку All Star та Sustained Excellence від IAOP®

КВІТЕНЬ 12, 2021, НЬЮ-ЙОРК – Міратех, міжнародна компанія, яка спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, рада повідомити, що IAOP® віздначила Міратех у рейтингу найкращих міжнародних аутсорсингових провайдерів 2021 Global Outsourcing 100® у номінації «Стійка досконалість та зіркові компанії» (Sustained Excellence and All Star Company).

До списку The Global Outsourcing 100 потрапляють найкращі світові постачальники та консультанти у сфері аутсорсингу. Переможці рейтингу обираються суддями на основі отриманих заяв, опираючись на ретельно підібрані критерії оцінки. Система вибору фіналістів включає критичну оцінку компаній незалежною групою суддів IAOP, кожен з учасників якої має чималий досвід у відборі найкращих кандидатів серед професіоналів з надання послуг аутсорсингу.

Титул компанії All Star та відзнака «Sustained Excellence» від Global Outsourcing 100® присвоюється компаніям, які отримують визнання Global 100 протягом п’яти або більше років поспіль. Включення Міратех до списку  Global Outsourcing 100®  дев’ятий рік поспіль підтверджує незмінну відданість девізу «невпинної роботи».

Окрім нагороди Sustained Excellence, Міратех отримала відзнаки у всіх чотирьох суддівських категоріях: відгуки клієнтів, нагороди та сертифікації, інноваційні програми та програми з  корпоративної соціальної відповідальності.

Меттю Ейнсворт, CRO Міратех, прокоментував: “Ми дуже раді, що отримали визнання “Global 100” у 2021 році. Отримувати  таку відзнаку вже дев’ятий рік поспіль є показником виняткової експертизи та постійної роботи насправді відданої команди, орієнтованої на успіх клієнтів “.

“Покупці розуміють, що існують сотні кваліфікованих постачальників та консультантів з аутсорсингу, але зараз їм потрібно зрозуміти – що робить кожного з них винятковим”, – заявила генеральний директор IAOP Дебі Хемілл.- “Global Outsourcing 100 виконав саме цю місію, і ми з гордістю відзначаємо Міратех”.

Контакти для медіа

Стюарт Кріст, Міратех, старший віце-президент, Північна Америка

Тел.: +1 202 470 0845, електронна пошта: marketing@miratechgroup.com

Про Міратех

Міратех допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову транcформацію.

Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році.

Для додаткової інформації: https://miratech.ua/

Про IAOP

IAOP – це міжнародна асоціація, яка об’єднує клієнтів, постачальників та консультантів у колективному інтелектуальному середовищі, що сприяє професійному та організаційному розвитку компаній, їх досягненню визнання, отриманню сертифікацій, вдосконаленню бізнес-моделей надання послуг та підвищенню результативності. Члени та підрозділи Асоціації розширюють свої знання на конференціях від IAOP, навчаються на засіданнях підрозділів Асоціації, тренуються та проходять сертифікацію на курсах IAOP, а також підтримують зв’язок з Асоціацією через соціальні медіа заради однієї мети – покращення результатів бізнесу. Незалежно від того, ви замовник, постачальник, консультант, або ж досвідчений професіонал, IAOP залучає вас та вашу компанію до зростаючої міжнародної спільноти та надає доступ до ресурсів, необхідних для отримання найкращих результатів, що відповідають досягненням та вимогам компанії. Для більш детальної інформації про Асоціацію та процедуру вступу до організації відвідайте офіційний сайт: www.IAOP.org.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!