Міратех опублікувала Звіт про корпоративну соціальну відповідальність за 2019 рік

5 БЕРЕЗНЯ 2020 РОКУ, НЬЮ ЙОРКМіратех, міжнародна компанія, яка спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, опублікувала свій щорічний звіт про діяльність здійснену в рамках політики корпоративної соціальної відповідальності (КСВ).

У звіті перераховуються основні принципи, підходи та заходи з КСВ, яких дотримується та застосовує Міратех. КСВ діяльність компанії охоплює такі п’ять напрямків: поліпшення ІТ-освіти, розширення можливостей та розвиток спільнот, розвиток талантів та впровадження справедливих практик у роботі, досігнення екологічної стійкості, гендерна рівність та розширення можливостей для жінок. Ми знаємо, що зусилля, яких ми докладаємо в рамках нашої КСВ діяльності, зрештою, вплинуть на ситуацію на глобальному рівні. КСВ заходи та ініціаиви Міратех узгоджуються з багатьма Цілями сталого розвитку ООН. Ми поділяємо прагнення ООН забезпечити мирне та інкюзивне майбутнє.

«Ми раді розвивати нашу активну стратегію КСВ та зміцнювати готовність інвестувати у ефективні ініціативи з разом нашими міжнародними партнерами. Як мінародна ІТ-компанія, ми усвідомлюємо цінність цифрової освіти та розвитку і віримо, що наші зусилля сприятимуть становленню цифрової економіки у всьому світі “, – прокоментував Микола Роєнко, Президент Міратех.

Завантажити текст Звіту з КСВ за 2019 рік англійською мовою можна за посиланням.

Контакти для медіа

Стюарт Кріст, Міратех, старший віце-президент, Північна Америка

Тел.: +1 202 470 0845, електронна пошта: marketing@miratechgroup.com

Про Міратех

Міратех допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову транcформацію.

Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!