Miratech увійшла до 100 найкращих аутсорсингових компаній світу у категорії ‘Rising Star’

Лютий, 21, 2022, Нью-Йорк – Miratech Group, міжнародна компанія, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу,  вже десятий рік поспіль потрапляє до рейтингу  ста найкращих аутсорсингових компаній світу у категорії ‘Rising Star’ (Global Outsourcing 100®), який щорічно оновлює Міжнародна асоціація професіоналів аутсорсингу (International Association of Outsourcing Professionals®).

Міжнародна асоціація IAOP оприлюднила щорічний рейтинг The 2022 Global Outsourcing 100 на цьогорічному онлайн Всесвітньому саміті аутсорсингу 2022 року.

До списку The Global Outsourcing 100 потрапляють найкращі світові постачальники та консультанти у сфері аутсорсингу. Переможці рейтингу обираються суддями на основі отриманих заяв, опираючись на ретельно підібрані критерії оцінки. Система вибору фіналістів включає критичну оцінку компаній незалежною групою суддів IAOP, кожен з учасників якої має чималий досвід у відборі найкращих кандидатів серед професіоналів з надання послуг аутсорсингу.

Компанії у рейтингу оцінювалися за наступними критеріями: прибутковість, зростання команди, рекомендації замовників, рівень корпоративної соціальної відповідальності та інновації в схемі постачання послуг замовнику

«Останні два роки виявилися надзвичайно складними. Весь світ намагається вирішити проблеми охорони здоров’я та економічні проблеми, спричиненні пандемією COVID-19. Кожна компанія в будь-якій галузі відчула вплив та наслідки пандемії», – сказала Дебі Хемілл, генеральний директор IAOP. «Ось чому ми особливо пишаємося постачальниками та консультантами, що потрапили до рейтингу The 2022 Global Outsourcing 100®, та продемонстрували високу якість та продуктивність в ці безпрецедентні часи. Вітаю з тим, що потрапили в число найкращих у світі».

«Для нас велика честь вже десятий рік поспіль бути серед кращих аутсорсингових компаній світу. Наші клієнти постійно зіштовхуються з викликами, які в свою чергу часом потребують кардинальних змін у веденні бізнесу у всьому світі. Незважаючи на складні часи, перевірені методології Miratech та досвідчений робочий колектив забезпечують постійну продуктивність для прискорення цифрових трансформацій наших клієнтів!» – прокоментував Олександр Олешко, старший віце-президент Global Delivery Miratech.

Контакти для медіа

Стюарт Кріст, Miratech Group, Executive VP, Business Development

Tel: +1212 858 7600, e-mail: marketing@miratechgroup.com

Про Міратех

Miratech допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову транcформацію.Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році. Щоб отримати додаткову інформацію про Miratech, відвідайте www.miratechgroup.com.

Про IAOP

IAOP – це міжнародна асоціація, яка об’єднує клієнтів, постачальників та консультантів у колективному інтелектуальному середовищі, що сприяє професійному та організаційному розвитку компаній, їх досягненню визнання, отриманню сертифікацій, вдосконаленню бізнес-моделей надання послуг та підвищенню результативності. Члени та підрозділи Асоціації розширюють свої знання на конференціях від IAOP, навчаються на засіданнях підрозділів Асоціації, тренуються та проходять сертифікацію на курсах IAOP, а також підтримують зв’язок з Асоціацією через соціальні медіа заради однієї мети – покращення результатів бізнесу. Незалежно від того, ви замовник, постачальник, консультант, або ж досвідчений професіонал, IAOP залучає вас та вашу компанію до зростаючої міжнародної спільноти та надає доступ до ресурсів, необхідних для отримання найкращих результатів, що відповідають досягненням та вимогам компанії. Для більш детальної інформації про Асоціацію та процедуру вступу до організації відвідайте офіційний сайт: https://www.iaop.org/.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!