Miratech приєднується до Дія City з метою розвитку України та IT інновацій

23 березня 2022 р., НЬЮ-ЙОРК – Miratech, глобальна компанія з надання послуг і консалтингу в галузі ІТ, стала  резидентом «Дія City».

«Дія City» — це спеціальний правовий та податковий режим для ІТ-компаній у світі, який нещодавно розпочав свою роботу в Україні та допоможе країні стати найбільшим ІТ-хабом Європи. Створюючи сприятливі умови для розвитку інноваційного бізнесу, залучення інвестицій, розбудови цифрової інфраструктури та залучення талановитих ІТ-професіоналів в Україні, «Дія City» дозволить таким компаніям, як Miratech, надавати найкращі ІТ полуги та бути надзвичайно конкурентоспроможними на міжнародній арені.

Клієнти Miratech у всьому світі зможуть відчути на собі переваги сприятливої податкової системи, прозорої корпоративної структури, гнучких умов працевлаштування, найкращих корпоративних практик та  відкритого доступу до інвестиційного капіталу.

Запуск простору «Дія  City» зробить Україну привабливою для IT-компаній та стартапів. З «Дія Сіті» український уряд хоче збільшити частку ІТ-сектору у ВВП країни 3 4% до 10%.

«Ми віримо, що Україна має великий потенціал стати світовим технологічним центром. Ми продовжуємо підтримувати всіх наших співробітників в Україні, а також підтримуємо Україну під час її боротьби у війні з Росією. Ми будемо робити все, що в наших силах, щоб зробити внесок в економіку України та допомогти забезпечити її міцне майбутнє», – прокоментував Олександр Олешко, старший віце-президент з Global Delivery, Miratech.

«Сьогодні важливо продовжувати працювати, робити все можливе для підтримки економіки України. «Дія City» створює відповідні умови для цього. Ми раді вітати нових резидентів і готові підтримати всі технологічні компанії, а разом з ними й нашу країну. Разом ми переможемо», – коментують у прес-службі «Дії City».

Контакти для медіа

Стюарт Кріст, Miratech Group, виконавчий віце-президент з розвитку бізнесу

Тел: +1212858 7600, e-mail:marketing@miratechgroup.com

Про Miratech

Miratech допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову трансформацію. Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес.

Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році. Щоб отримати додаткову інформацію про Miratech, відвідайте www.miratechgroup.com.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!