Miratech отримала відзнаку Sustained Excellence and All Star Company від IAOP®

КВІТЕНЬ 11, 2022, НЬЮ-ЙОРК – Miratech Group, міжнародна компанія, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, отримала відзнаку «Зіркова компанія» (All Star Company)  у рейтингу найкращих міжнародних аутсорсингових провайдерів 2022 Global Outsourcing 100 (GO100) від  IAOP®. Ця відзнака надається компаніям з найвищими балами в кожній з  суддівських категорій. Окрім цього, ми раді повідомити, що компанія Miratech отримала ще одну особливу відзнаку «Стійка досконалість» (Sustained Excellence) за включення до списку GO100 від IAOP протягом 10 років поспіль.

Міжнародна асоціація професіоналів аутсорсингу® (IAOP) визнає найкращих у світі постачальників аутсорсингових послуг і консультантів у своєму щорічному списку Global Outsourcing 100. Організації оцінюються незалежною групою суддів IAOP, кожен з учасників якої має чималий досвід у відборі найкращих кандидатів серед професіоналів з надання послуг аутсорсингу. Компанія Miratech отримала найвищу оцінку в усіх чотирьох суддівських категоріях: відгуки клієнтів, нагороди та сертифікації, інноваційні програми та програми з  корпоративної соціальної відповідальності. Цього року IAOP відмітила Miratech винятковою відзнакою «All Star» за результатом 7,85 балів з 8 можливих. Цей показник був на 15% вище за середню оцінку інших учасників  зі списку GO100.

Потрапляння Miratech до списку IAOP GO100 протягом 10 років поспіль також було відзначено додатковим титулом «Sustained Excellence».

«Велика подяка та вітання компаніям, що увійшли до рейтингу The 2022 Global Outsourcing 100® за високу якість послуг в особливо складний рік», – сказала генеральний директор IAOP Дебі Хемілл. «Ваша наполегливість, завзятість та лідерство були вирішальними для розвитку нашої галузі після пандемії, і ми раді відзначити вас за вашу якість та досконалість виконання послуг».

«Для мене велика честь десятий рік поспіль отримувати відзнаку «All Star» та нагороду«Sustained Excellence». Ці визнання є прямим підтвердженням того, що цінності та культура компанії Miratech побудовані на принципах невпинного вдосконалення, перевірених методологій та професійної експертизи. Ми протягом років надаємо найкращі та своєчасні послуги нашим клієнтам у всьому світі», – прокоментував Метью Ейнсворт, CRO Miratech.

Контакти для медіа

Стюарт Кріст, Executive VP, Business Development

Тел.: +1212 858 7600, електронна пошта: marketing@miratechgroup.com 

Про Міратех

Miratech допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову трансформацію. Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес.

Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки та/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році. Щоб отримати додаткову інформацію про Miratech, відвідайте www.miratechgroup.com.

Про IAOP

IAOP — це міжнародна асоціація, що об’єднує клієнтів, постачальників та консультантів у колективному інтелектуальному середовищі, що сприяє професійному та організаційному розвитку компаній, їх досягненню визнання, сертифікації, вдосконаленню бізнес-моделей надання послуг та підвищенню результативності. Члени та підрозділи Асоціації розширюють свої знання на конференціях від IAOP, навчаються на засіданнях підрозділів Асоціації, тренуються та проходять сертифікацію на курсах IAOP, а також підтримують зв’язок з Асоціацією через соціальні медіа заради однієї мети – покращення результатів бізнесу.

Незалежно від того, ви замовник, постачальник, консультант, або ж досвідчений професіонал, IAOP залучає вас та вашу компанію до міжнародної спільноти, що зростає та надає доступ до ресурсів, необхідних для отримання найкращих результатів, що відповідають досягненням та вимогам компанії. Для більш детальної інформації про Асоціацію та процедуру вступу до організації відвідайте офіційний сайт: www.IAOP.org.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!