Miratech названо переможцем 19-го щорічного Globee® Awards з кібербезпеки

23 березня 2023 р., НЬЮ-ЙОРК – Miratech, глобальна консалтингова організація ІТ-послуг, оголосила, що The Globee® Awards, найбільша світова програма нагородження передових досягнень та організатор бізнес-рейтингу та премій, визначив Олега Худякова, директора з інформаційної безпеки Miratech, переможцем 19-ї щорічної премії Globee Cybersecurity Awards 2023 року.

Нагорода Globee Cybersecurity Awards відзначає компанії та професіоналів у сфері кібербезпеки за інноваційні підходи та ефективні рішення щодо забезпечення безпеки в епоху цифрових технологій. Нагороди охоплюють різні категорії, такі як управління ризиками, виявлення загроз, хмарна безпека, конфіденційність даних тощо. Програма спрямована на підвищення обізнаності про проблеми кібербезпеки та відзначення тих, хто зробив значний внесок у захист організацій і окремих осіб від кіберзагроз.

Проект Miratech з кібербезпеки передбачав співпрацю з нашими провідними експертами для створення детального плану з понад 30 пунктами дій у 16 галузях. Проект пройшов суворе тестування, включаючи всі рівні та периметри, забезпечуючи найвищий рівень безпеки та залишаючись економічно ефективним.

«Ми дуже раді, що нас визнали лідером галузі та отримали престижну нагороду Globee Awards, — говорить Олег Худяков, директор з інформаційної безпеки Miratech. «Наша зосередженість на наданні виняткових послуг клієнтам стала ключем до нашого успіху. Це визнання підтверджує наші зусилля щодо задоволення потреб наших клієнтів, і ми продовжуємо наше прагнення перевершувати їхні очікування».

«Я хотів би привітати всіх переможців премії Globee Cybersecurity Awards 2023 за їхній видатний внесок у захист цифрового ландшафту», — говорить Сан Мадан, президент Globee Awards. «Ваша наполеглива праця, інновації та відданість кібербезпеці є важливими для захисту нашого цифрового майбутнього. Ваші досягнення служать натхненням для інших у галузі та демонструють силу співпраці, інновацій і відданості. Я та моя команда пишаємося тим, що вшановуємо ваші досягнення та відзначаємо успіх Miratech».

 

Контакти для медіа

Тел.: +1212 858 7600

e-mail: marketing@miratechgroup.com

 

Про Miratech

Miratech — провідний постачальник технологічних послуг нового покоління, який допомагає підприємцям-візіонерам змінювати світ шляхом прискорення інновацій та технологічного розвитку. Маючи понад 700 співробітників у 25 країнах, Miratech надає ІТ-послуги та консалтингові послуги, які об’єднують глобальну цифрову трансформацію компаній та інновації стартапів. З моменту свого заснування в 1989 році Miratech є надійним партнером для великих і середніх компаній. Ми створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше покращувати бізнес. Наша культура невпинної продуктивності дозволяє Miratech успішно виконувати більш ніж 99% завдань, досягаючи або перевищуючи обсяг, випереджуючи графік і  межах бюджету. Для отримання додаткової інформації: miratechgroup.com

 

Про Globee Awards

Нагороди Globee Awards вручаються в дев’яти програмах і конкурсах: American Best in Business Awards, Business Excellence Awards, Cybersecurity World Awards®, Disruptor Company Awards, Golden Bridge Awards®, Information Technology World Awards®, Leadership Awards, Sales, Marketing, & Customer Success Awards і Women In Business Awards®. Дізнайтесь більше про Globee Awards можна тут https://globeeawards.com

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!