Miratech виступає на саміті Global Tech Advocates Summit в Індії

18 листопада 2022 р., НЬЮ-ЙОРК. Miratech, глобальна організація з надання ІТ-послуг і консалтингу, виступила на саміті Global Tech Advocates Summit (GTA) у Бангалорі, Індія, підтверджуючи свою відданість розвитку провідних світових спеціалістів у ІТ сфері у регіоні та підтримці покращення глобальної індустрії технологій.

Сатьякайлаш Сурьянараянан (Sathiyakailash Suryanarayanan), операційний директор R&D офісу в Індії, був запрошений  виступити у якості спікера на останньому саміті GTA «Namaste New India». Це стало результатом активної співпраці Miratech, IT Ukraine Асоціації та організації Global Tech Advocates.

Як сказав Сатьякайлаш на панельній дискусії: «Незалежно від місця, де ви працюєте, ви повинні забезпечувати чудовий customer experience для клієнтів. Це означає, що ви повинні мати можливість обробки даних. У нас є яскраві таланти в роботі з клієнтами. Miratech є одним із піонерів у цій галузі».

Говорячи про важливість конференції, він прокоментував: «Саміт GTA є ідеальною можливістю як продемонструвати, так і отримати переваги від співпраці між ІТ-спільнотами України, Індії та інших країн».

Сатьякайлаш підсумував: «Miratech поділяє рішучість GTA підтримувати молодих

ІТ-талантів та сприяти розвитку світового ринку ІТ-індустрії та технології. Саме тому ми відкрили один із наших останніх R&D центрів у Бангалорі та інвестуємо в розвиток провідних світових ІТ-спеціалістів у регіоні».

На початку цього року Miratech розширила свою діяльність в Індії, і вже найняло понад 100 інженерів у всьому регіоні. Компанія планує продовжити своє зростання в Індії протягом наступного року.

 

Контакти для медіа

Тел.: +1212 858 7600

e-mail: marketing@miratechgroup.com

 

Про Miratech

Miratech — провідний постачальник технологічних послуг нового покоління, який допомагає підприємцям-візіонерам змінювати світ шляхом прискорення інновацій та технологічного розвитку. Маючи понад 700 співробітників у 25 країнах, Miratech надає ІТ-послуги та консалтингові послуги, які об’єднують глобальну цифрову трансформацію компаній та інновації стартапів. З моменту свого заснування в 1989 році Miratech є надійним партнером для великих і середніх компаній. Ми створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше покращувати бізнес. Наша культура невпинної продуктивності дозволяє Miratech успішно виконувати більш ніж 99% завдань, досягаючи або перевищуючи обсяг, випереджуючи графік і  межах бюджету. Для отримання додаткової інформації про Miratech miratechgroup.com

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!