Miratech визнано переможцем Global InfoSec Award 2023

25 квітня 2023 року, НЬЮ-ЙОРК – Miratech, глобальна консалтингова організація ІТ-послуг, отримала нагороду від Cyber Defense Magazine (CDM) на їх 11-й щорічній премії Global InfoSec Awards на #RSAC 2023. Олег Худяков, директор з інформаційної безпеки Miratech, був названий Top Chief Information Security Officer.

«Ми дуже раді отримати одну з найпрестижніших нагород у сфері кібербезпеки від журналу Cyber Defense Magazine під час їх 11-річчя як незалежного постачальника новин та інформації з кібербезпеки. Ми знали, що конкуренція буде важкою, і що головними суддями є найкращі провідні експерти з інформаційної безпеки з усього світу. Ми не могли бути більш задоволені результатом», — сказав Олег Худяков, директор з інформаційної безпеки Miratech.

Переможний проект передбачав створення детального плану з кількома пунктами дій у 16 областях та пройшов суворе тестування, забезпечивши найвищий рівень безпеки, залишаючись економічно ефективним. Постійні інвестиції Miratech в експертизу кібербезпеки демонструють прагнення надавати своїм клієнтам найкращий захист від кіберзагроз.

«Miratech втілює в собі три основні функції, які на нашу думку, потрібні для того, щоб стати переможцями: розуміння загроз завтрашнього дня, сьогоднішнього дня, надання економічно ефективних рішень і впровадження інновацій несподіваними способами, які можуть допомогти зменшити кіберризик і бути на крок попереду наступного злому», – підкреслив Гері С. Мілієфскі, видавець журналу Cyber Defense Magazine. 

Ми дуже раді бути членами цієї бажаної групи переможців, розміщеної тут: http://www.cyberdefenseawards.com/

 

Контакти для медіа

Тел.: +1212 858 7600

e-mail: marketing@miratechgroup.com

 

Про Miratech

Miratech — провідний постачальник технологічних послуг нового покоління, який допомагає підприємцям-візіонерам змінювати світ шляхом прискорення інновацій та технологічного розвитку. Маючи понад 700 співробітників у 33 країнах, Miratech надає ІТ-послуги та консалтингові послуги, які об’єднують глобальну цифрову трансформацію компаній та інновації стартапів. З моменту свого заснування в 1989 році Miratech є надійним партнером для великих і середніх компаній. Ми створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше покращувати бізнес. Наша культура невпинної продуктивності дозволяє Miratech успішно виконувати більш ніж 99% завдань, досягаючи або перевищуючи обсяг, випереджуючи графік і  межах бюджету. Для отримання додаткової інформації: miratechgroup.com

Про CDM InfoSec Awards

Журнал Cyber Defence Magazine вшановує новаторів InfoSec з усього світу вже десятий рік. Наші вимоги до подання стосуються будь-яких стартапів, компаній на ранніх і пізніх стадіях або публічних компаній у сфері ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ (INFOSEC), які вважають, що вони мають унікальну та переконливу пропозицію щодо свого продукту чи послуги. Дізнайтесь більше на: www.cyberdefenseawards.com   

Про суддівство

Суддями є CISSP, FMDHS, CEH та сертифіковані професіонали з безпеки, які голосували на основі незалежного перегляду надісланих компанією матеріалів на веб-сайті кожного подання, включаючи, але не обмежуючись, таблиці даних, офіційні документи, літературу про продукт та інші ринкові змінні. CDM має гнучку філософію, щоб знайти більше інноваційних гравців з новими та унікальними технологіями, ніж гравців з найбільшою кількістю клієнтів або грошей у банку. CDM завжди запитує «Що далі?» тому ми шукаємо найкращі у своєму класі рішення InfoSec нового покоління.

Про Cyber Defense Magazine

Журнал Cyber Defence Magazine є головним джерелом новин та інформації про кібербезпеку для професій InfoSec у бізнесі та уряді. Нами керують і публікують етичні, чесні, пристрасні професіонали з інформаційної безпеки. Наша місія полягає в тому, щоб ділитися передовими знаннями, реальними історіями та нагородами за найкращі ідеї, продукти та послуги в галузі інформаційних технологій. Ми щомісяця безкоштовно доставляємо електронні журнали онлайн, а також спеціальні випуски виключно для конференцій RSA. CDM є гордим членом Cyber Defense Media Group.

Дізнайтеся більше про нас на https://www.cyberdefensemagazine.com і відвідайте https://www.cyberdefensetv.com  і https://www.cyberdefenseradio.com , щоб побачити та почути деякі з найбільш інформативних інтерв’ю багатьох із цих переможців. Приєднуйтеся до вебінару на сайті https://www.cyberdefensewebinars.com  і зрозумійте, що знання інформаційної безпеки — це сила.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!