Конференція M-Force19 North America зібрала у Нью Йорку візіонерів інноваційних технологій

30 ЖОВТНЯ 2019 РОКУ, НЬЮ ЙОРКМіратех Груп, міжнародна компанія, яка спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, провела 23-24 жовтня у Нью Йорку північноамериканську сесію щорічної конференції.

Захід відбувся за підтримки провідних фахівців у галузі технологій і посприяв налагодженню співпраці між партнерами, стартапами, інвесторами та міжнародними корпораціями. Тематика конференції – Інновація цінності – передбачала обговореня розвитку технологій протягом останнього десятиліття.

Конференція розпочалася з презентації R&D4Equity Pitch Night – програми, розробленої компанією Міратех, яка налагоджує зв’язки між стартапами, міжнародними корпораціями та інвесторами. Партнером пітчинг сесіїї для стартапів, що відбулася 23 жовтня, виступила компанія SAP Next-Gen, яка відкрила свій офіс у Хадсон Ярдс для проведення заходу. 15 обраних стартапів презентували свої революційні ідеї: технологія розпізнавання емоцій, створення платформи для співпраці, монетизація доповненої та віртуальної реальності, хмарні технології для додатків доповненої реальності та інші. Переможець отримав безкоштовну консультацію з найдосвідченішими фахівцями Міратех та шанс потрапити до R&D4Equity програми. Після завершення пітчинг сесії учасники мали можливість поспілкуватися, отримати фідбек від фахівців та налагодити зв’язки з інвесторами, експертами з технологій та потенційними клієнтами.

Головним спікером конференції виступив Теджун Кан (Tejune Kang) – підпримець у сфері інновацій з 25-річним досвідом впровадження глобальних корпоративних технологій. Він представив доповідь на тему «Розвиток технологій протягом останніх 10 років», проаналізувавши швидкість розвитку інновацій,  безпілотних автомобілів, технології блокчейн, концепції Інтернет речей, штучного інтелекту, темпи проведення змін та здатність корпорацій пристосовуватись до них.

Міжнародні експерти у сфері клієнтського досвіду (CX) брали участь в обговоренні сучасних тенденцій галузі, зосередившись на успішних підходах до створення CX. Учасниками панельної дискусії були Емілі Дреніс (Emily Drenis), компанія Miratech, Кріс Дункан (Chris Duncan), компанія Sprint, Муса Ханхан (Musa Hanhan), компанія Genesys, Ерік Ентцерот (Eric Entzeroth), компанія Miratech, Джим Вессел (Jim Wessel), компанія Miratech.

Окрім того, на конференції виступили 8 спікерів міжнародного рівня: Джеремі Глейзер (Jeremy Glaser), компанія Mintz, Олівер Мітчел (Oliver Mitchell), компанія ff Venture Capital, Картікеян Натесан Рамамурті (Karthikeyan Natesan Ramamurthy), компанія IBM Thomas J Watson Research Center, Магнус Пенкер (Magnus Penker), компанія Innovation360 та Джошуа Коен (Joshua Cohen), компанія GIANT Innovation. Доповідачі поділилися своїми знаннями про цифрову трансформацію, зміну клієнтського досвіду та мотивації працівників за допомогою цифрових технологій, кібербезпеку, штучний інтелект, доповнену реальність та інші глобальні тренди у сфері технологій.

Спонсорами та партнерами заходу стали SAP Next Gen, GIANT Innovation, Innovation360 та TechBlaster2020.

Наступного року північноамериканська сесія конференції відбудеться 21-22 жовтня. Дізнатися більше про захід можна за посиланням https://miratechmforce.com/.

Контакти для медіа

Стюарт Кріст, Міратех, старший віце-президент, Північна Америка

Тел.: +1 202 470 0845, електронна пошта: marketing@miratechgroup.com

Про Міратех

Міратех допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову транcформацію.

Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!