Компанія Міратех стала переможцем премії CIO 100 Award у 2020 році

11 БЕРЕЗНЯ 2020 РОКУ, НЬЮ ЙОРКМіратех, міжнародна компанія, яка спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, стала переможцем премії CIO 100 Award у 2020 році. Протягом більше, ніж 30 років, премія CIO 100 Awards відзначає інноваційні компанії у всьому світі, які показують високі результати в оперативному та стратегічному управлінні.

CIO 100 Awards відзначають 100 компаній та їх команд, які використовують інформаційні технології у новий спосіб для отримання бажаних результатів шляхом створення конкурентної переваги, оптимізації бізнес-процесів, сприяння росту чи покращенню відносин з клієнтами. Премія вважається визнаним знаком досконалості компанії.

«Сьогодні найбільш успішні компанії використовують інформаційні технології для отримання бажаних результатів, сприяючи росту, оптимізуючи бізнес-процеси та покращуючи відносини з клієнтами», – заявив Адам Деннісон, старший віцепрезидент та генеральний менеджер компанії IDG Events та власник видання CIO. «Для нас велика честь продемонструвати досягнення в інформаційних технологіях, які здобули цьогорічні переможці премії. Ми з нетерпінням чекаємо на подію CIO 100 Symposium & Awards Ceremony, що відбудеться у серпні, аби передати нагороди переможцям».

Компанія Міратех отримала визнання за свій унікальний спосіб виконання ІТ-проектів будь-якої складності вчасно та в рамках бюджету. Використовуючи Miratech Agile Portfolio System – набір відповідних методик та інструментів, які було створено та вдосконалено протягом десятків років роботи компанії, Міратех забезпечує повний цикл розробки програмного забезпечення, пропонуючи своїм клієнтам найбільй гнучкий, дієвий та ефективний спосіб виконання проектів.

«Наша методологія дозволяє нам завершувати проекти на 99% відповідно до попереднього плану, і це не просто маркетингове твердження. За останнє десятиріччя 99% усіх робіт компанія Міратех виконувала вчасно, якісно та в рамках бюджету. Нам дуже приємно отримати нагороду 2020 CIO 100 Award як визнання наших зусиль. Вітаю усю команду Міратех!», – прокоментував Валерій Куций, генеральний директор Міратех.

Керівники компаній-переможців отримають нагороди на церемої CIO 100 Symposium & Awards Ceremony, що відбудеться 19 серпня у Терранеа Резорт в Ранчо-Палос-Вердес, штат Каліфорнія.

Про CIO

Журнал CIO фокусується на залученні якомога більшої кількості корпоративних ІТ-директорів та керівників бізнес-технологій, які можуть поділитися унікальними експертними знаннями та досвідом щодо бізнес-стратегій, інновацій та лідерства. З переходом на цифрові технології організації стали ще більше розвиватися, і CIO дає можливість своїм читачам дізнаватися про ключові моменти у кар’єрному розвитку ІТ-директорів та практику використання інформаційних технологій, зокрема автоматизацію, штучний інтелект, машинне навчання, аналітику даних та хмарні технології для досягнення результатів.

Про Міратех

Міратех допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову транcформацію.

Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!