Компанія Miratech залучила інвестиції від Horizon Capital

Квітень 27, 2022, НЬЮ-ЙОРК – міжнародна компанія Miratech Group, що спеціалізується на наданні послуг у сфері цифрової інженерії та консалтингу, залучила міноритарні інвестиції від Horizon Capital. Horizon Capital – американська компанія прямих інвестицій, яка інвестує в швидкозростаючі експортно-орієнтовані та локальні компанії в країнах Центральної та Східної Європи. Horizon Capital допоможе Miratech прискорити поточну глобальну експансію на ринку послуг з розробки цифрових продуктів та дизайну клієнтського досвіду для відомих світових компаній.

Маючи понад 700 співробітників у 25 країнах, компанія Miratech здобула репутацію надійного бізнес-партнера, довершуючи 99% своїх проектів вчасно та  в рамках бюджету. Корпоративна культура компанії, що будується на принципі невпинної продуктивності, є драйвером у проектах з цифрової трансформації міжнародних компаній зі списку Fortune 500, а також швидкозростаючих компаній у сферах фінансових послуг, охорони здоров’я, технологій, управління боргом, телекомунікацій та урядових організацій. У 2021 році компанії із США, Канади та Європи витратили рекордно високі суми на  проекти з ІТ-трансформації, і очікується, що ця тенденція активно  набиратиме обертів в найближчі роки. Питання цифрової трансформації на різних операційних рівнях управління бізнесом є надзвичайно важливим для міжнародних компаній. Саме тому глобальні організації прагнуть співпрацювати з такими компаніями, як Miratech, чия глибока експертиза допомагає прискорити процеси трансформації. Більше 30 років досвіду на ринку, та співпраця з провідними міжнародними організаціями дозволили  Miratech здобути унікальні компетенції у сфері цифровізації клієнтського досвіду, в якій компанія визнана провідним світовим лідером.

«Я радий вітати Horizon Capital як нашого нового фінансового інвестора», – сказав Валерій Куций, генеральний директор Miratech. «Протягом останнього року ми оцінювали низку пропозицій від великих інвесторів з усього світу. Ми дуже цінуємо бачення та підхід Horizon Capital до нашого майбутнього партнерства. Зокрема їхня репутація, сильна команда, відданість принципам прозорості, корпоративного управління, сприяння реальному зростанню вартості компаній та історія успішних інвестицій спонукала до вибору Horizon Capital з-поміж усіх потенційних інвесторів. Ми з великим ентузіазмом ставимося до нашого майбутнього партнерства».

Олена Кошарна, засновник і головний виконавчий директор Horizon Capital, додала: «Ми раді підтримати Miratech, динамічного гравця цифрової інженерії з офісами по всьому світу, з потужним досвідом швидкого масштабування команд для клієнтів та унікальним фокусом на цифровізації процесів клієнтського досвіду. Ми інвестуємо наш капітал та досвід, щоб підтримати амбітні плани Miratech щодо географічної експансії та подальшого зростання разом із його засновниками-візіонерами, чия відданість і глибоке знання ринку дозволили створити виняткові цифрові компетенції та сильний бренд роботодавця».

Співробітники цінують Miratech за прозорість у веденні бізнесу, культуру невпинної продуктивності, гнучкі методи управління та  можливість працювати над глобальними проектами з високою віддачею. Компанія спеціалізується на формуванні високоефективних команд, які швидко масштабуються та повністю відповідають вимогам клієнтів.

Контакти для медіа

Стюарт Кріст, Miratech Group, Executive VP, Business Development

Тел.: +1212 858 7600,

e-mail: marketing@miratechgroup.com

Тетяна Бега, Horizon Capital, Директор зі зв’язків з інвесторами та комунікацій

Тел.: +38 068 4481625,

e-mail: tbega@horizoncapital.com.ua

Про Miratech

Miratech — провідний постачальник технологічних послуг нового покоління, який допомагає підприємцям-візіонерам змінювати світ шляхом прискорення інновацій та технологічного розвитку. Маючи понад 700 співробітників у 25 країнах, Miratech надає ІТ-послуги та консалтингові послуги, які об’єднують глобальну цифрову трансформацію компаній та інновації стартапів. З моменту свого заснування в 1989 році Miratech є надійним партнером для великих і середніх компаній. Ми створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше покращувати бізнес. Наша культура невпинної продуктивності дозволяє Miratech успішно виконувати більш ніж 99% завдань, досягаючи або перевищуючи обсяг, випереджуючи графік і  межах бюджету. Для отримання додаткової інформації про Miratech www.miratechgroup.com

Про Horizon Capital

Horizon Capital є провідною інвестиційною компанією в Центральній та Східній Європі, яка управляє фондами прямих інвестицій (більше 40 інституційних інвесторів з сукупним капіталом понад 570 млрд доларів США) з активами понад 1.1 млрд доларів США та більш ніж 28-річним інвестиційним досвідом у регіоні. Компанія є активним інвестором, що підтримує підприємців–візіонерів, які трансформують бізнес-середовище в Україні та регіоні. Horizon Capital відома своєю сильною командою, відданістю принципам прозорості, корпоративного управління, сприянням реальному зростанню вартості компаній та історією успішних інвестицій. Детальніше на сайті www.horizoncapital.com.ua

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!