11-й рік поспіль Miratech відзначається у щорічному рейтингу найкращих у світі постачальників послуг аутсорсингу The Global Outsourcing 100.

20 лютого 2023 р., НЬЮ-ЙОРК – Miratech, глобальна консалтингова організація ІТ-послуг, знову була відзначена як «Rising Star» у щорічному рейтингу найкращих у світі постачальників послуг аутсорсингу The Global Outsourcing 100® 2023 року від Міжнародної асоціації професіоналів аутсорсингу® (IAOP). Це вже 11-й рік поспіль, коли компанія отримує таке визнання.

Світовий рейтинг Global Outsourcing 100 відзначає найкращих постачальників послуг аутсорсингу у всьому світі на основі суворої методології підрахунку балів, яка включає незалежний огляд групою клієнтів-членів IAOP із великим досвідом у виборі аутсорсингу. Оцінка Міратех базувалася на семи категоріях, включаючи розмір і зростання, відгуки клієнтів, нагороди та сертифікати, інноваційні програми та корпоративну соціальну відповідальність.

«У ці складні часи ми пишаємося тим, що були визнані одними з найкращих у світі», — сказала генеральний директор IAOP Дебі Гемілл. «Цьогорічний рейтинг Global Outsourcing 100 демонструє здатність організацій бути на висоті, досягати успіху та впроваджувати інновації. Вітаємо, Міратех, із включенням».

Міратех має честь бути частиною цього престижного списку разом з іншими провідними компаніями в галузі аутсорсингу.

«Ми раді знову потрапити до 100 найкращих аутсорсингових компаній! Продовжуючи нашу зіркову репутацію передового досвіду, ми раді побачити, куди ми можемо піти далі. Ця нагорода додала нам нового заряду енергії та мотивації продовжувати розширювати межі можливого в галузі аутсорсингу. Ми з нетерпінням чекаємо, що принесе нам майбутнє!», — прокоментував Олександр Олешко, старший віце-президент Міратех з глобальних поставок.

Контакти для медіа
Тел.: +1212 858 7600
e-mail: marketing@miratechgroup.com

Про Miratech
Miratech — провідний постачальник технологічних послуг нового покоління, який допомагає підприємцям-візіонерам змінювати світ шляхом прискорення інновацій та технологічного розвитку. Маючи понад 700 співробітників у 25 країнах, Miratech надає ІТ-послуги та консалтингові послуги, які об’єднують глобальну цифрову трансформацію компаній та інновації стартапів. З моменту свого заснування в 1989 році Miratech є надійним партнером для великих і середніх компаній. Ми створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше покращувати бізнес. Наша культура невпинної продуктивності дозволяє Miratech успішно виконувати більш ніж 99% завдань, досягаючи або перевищуючи обсяг, випереджуючи графік і межах бюджету. Для отримання додаткової інформації: miratechgroup.com

Про IAOP
IAOP — це всесвітня асоціація, яка об’єднує клієнтів, постачальників і консультантів у спільному, заснованому на знаннях середовищі для сприяння професійному та організаційному розвитку, визнанню, сертифікації та досконалості в покращенні моделей бізнес-послуг і результатів. Наші учасники та філії по всьому світу беруть участь у конференціях IAOP, навчаються на зустрічах представництв IAOP, проходять навчання та сертифікацію на курсах і семінарах IAOP, а також підключаються через соціальні медіа IAOP, і все це з однією метою: покращити бізнес-результати. Незалежно від того, чи є ви клієнтом, постачальником чи консультантом, новачком у бізнес-моделях співпраці, як-от аутсорсинг, чи досвідченим професіоналом, IAOP зв’язує вас і вашу організацію з нашою зростаючою глобальною спільнотою та ресурсами, які вам потрібні для отримання результатів, на які заслуговує та вимагає ваша компанія. Відвідайте iaop.org

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!