Приєднуйтеся до Miratech на Enterprise Connect 2023

9 БЕРЕЗНЯ 2023, НЬЮ-ЙОРК – Ми з радістю оголошуємо, що Miratech, глобальна компанія з IT-послуг та консалтингу, виступатиме як золотий спонсор на Enterprise Connect 2023 – провідній події з технологій корпоративних комунікацій та співпраці. Якщо ви плануєте відвідати захід з 27 березня по 30 березня 2023 року в Gaylord Palms Resort & Convention Center в Орландо, Флорида, ми запрошуємо вас відвідати наш стенд № 1629.

На нашому стенді ви матимете можливість відкрити новий спосіб трансформувати ваш контакт-центр. Наші експерти з команди СХ будуть до вашої послуги, щоб дослідити як ми можемо допомогти вашій організації покращити операції, скоротити витрати та покращити досвід взаємодії з клієнтами.

Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з нашими клієнтами, партнерам та друзями особисто на Enterprise Connect 2023.

Меттью Ейнсворт, головний комерційний директор Miratech, заявив: «Наша команда експертів з нетерпінням чекає зустрічі з вами, щоб допомогти трансформувати ваш бізнес та забезпечити винятковий досвід користувача». 

Якщо ви шукаєте спосіб підняти свій досвід взаємодії з клієнтами на новий рівень то Miratech – те, що вам потрібно. З нашим спеціальний промокодом MIRATECH ви можете отримати знижку $ 500 на квитки або безкоштовні проходи Expo Plus. Зустріньтеся з нами на стенді №1629, щоб дізнатися про наші рішення та останні новини!

 

Контакти для медіа

Тел: +1212 858 7600

e-mail: marketing@miratechgroup.com

 

Про Miratech

Miratech — провідний постачальник технологічних послуг нового покоління, який допомагає підприємцям-візіонерам змінювати світ шляхом прискорення інновацій та технологічного розвитку. Маючи понад 700 співробітників у 25 країнах, Miratech надає ІТ-послуги та консалтингові послуги, які об’єднують глобальну цифрову трансформацію компаній та інновації стартапів. З моменту свого заснування в 1989 році Miratech є надійним партнером для великих і середніх компаній. Ми створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше покращувати бізнес. Наша культура невпинної продуктивності дозволяє Miratech успішно виконувати більш ніж 99% завдань, досягаючи або перевищуючи обсяг, випереджуючи графік і межах бюджету. Для отримання додаткової інформації: miratechgroup.com. 

Про Enterprise Connect

Більш як 30 років Enterprise Connect є провідною конференцією та виставкою для бізнес комунікацій та співпраці в Північній Америці. Enterprise Connect об’єднує керівників корпоративних ІТ-рішень із галузевими постачальниками, аналітиками та консультантами, щоб зосередитися на питаннях, які є ключовими для корпоративних комунікацій. Enterprise Connect є власником та виробником No Jitter, (nojitter.com), що надає щоденний блог і аналіз корпоративних комунікацій, а також забезпечує щотижневим інформаційним бюлетенем, опитуваннями та серією вебінарів. Для отримання додаткової інйормації відвідайте enterpriseconnect.com. Enterprise Connect організовує Informa Tech.  

 

Про Informa Tech

Informa Tech є провідним постачальником інтегрованих досліджень, медіа, навчання та заходів для глобальної технологічної спільноти. Ми є міжнародним бізнесом з більш ніж 600 колегами, які працюють в більш ніж 20 ринках. Наша мета полягає в тому, щоб надихати технологічну спільноту проектувати, будувати та керувати кращим цифровим світом через дослідження, медіа, навчальні та події, які інформують, навчають та з’єднують. Понад 7 000 професіоналів підписалися на наші дослідження, 225 000 делегатів відвідали наші заходи, більш ніж 18 000 студентів брали участь у наших навчальних програмах щороку, а також майже 4 мільйони людей відвідують наші цифрові спільноти щомісяця. Дізнайся більше про Informa Tech

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!