Міратех оголошує про запуск MiraCloud революційну систему доставки та підтримки для CCaaS платформ

13 березня 2023 р., НЬЮ-ЙОРК – Miratech, глобальна консалтингова організація ІТ-послуг, запускає свій інноваційний сервіс передплати MiraCloud Service, комплексне хмарне рішення надання професійних послуг, призначених для покращення, підтримки, та  постійного вдосконалення Контакт-центрів як сервісних платформ (CCaaS).

Інноваційна послуга MiraCloud пропонує клієнтам зручний сервіс із щомісячною передоплатою, що надає гнучкі можливості зростання та масштабування для її користувачів.  Впроваджено розумний професійний підхід для допомоги компаніям ефективніше контролювати грошові потоки та бюджети цифрової трансформації. Дає швидкий доступ спеціалістам з технологій та управління проектами для прискорення доставки та підтримки цифрових трансформацій на основі хмарних технологій, а також постійного розвитку і вдосконалення платформ CCaaS.

Гнучкий сервіс передплати MiraCloud для платформ CCaaS включає:

  • Архітектура та дизайн: всеосяжний процес, який використовує 30-річний досвід Miratech для визначення найкращого хмарного середовища для вашої організації. Наша команда ретельно проаналізує вашу існуючу інфраструктуру, визначить потенційні області для вдосконалення та розробить індивідуальне хмарне рішення, яке відповідатиме вашим унікальним вимогам.
  • Проактивне управління: забезпечує підтримку та управління життєвим циклом, включаючи участь у щоквартальних оглядах бізнесу, допомагаючи клієнтам оптимізувати свої платформи CCaaS і залишатися попереду конкурентів.
  • Гнучка хмарна трансформація та інтеграція: процес плавного перенесення всіх можливостей контакт-центру, включаючи голосові та цифрові канали, до хмарної служби. Це критично важливий процес для компаній, які прагнуть модернізувати роботу своїх контакт-центрів і забезпечити плавний перехід, що покращить їхні можливості обслуговування клієнтів і забезпечить успіх у довгостроковій перспективі.
  • Рішення для налаштування та оптимізації: додає можливість швидко адаптуватися до мінливих вимог бізнесу чи ринку, використовуючи методології DevOps, а також надає підтримку 24×7. Це дозволяє клієнтам адаптувати свою платформу CCaaS відповідно до своїх унікальних потреб і залишатися гнучким у бізнес-ландшафті, що постійно змінюється.

«MiraCloud дозволяє організаціям швидше та простіше отримати переваги від нової технології CCaaS, не порушуючи існуючі робочі процеси», — говорить Ерік Делорі, керівник практики Miratech CX. «Це дуже адаптивний сервіс, із кількома гнучкими послугами та розширеними опціями вузькоспеціалізованих послуг. Це дозволяє клієнтам легко змінювати пріоритети цифрової трансформації відповідно до потреб бізнесу та наявності бюджету».

Miratech має підтверджену історію впровадження деяких із найефективніших платформ CX у світі, а завдяки MiraCloud організації тепер можуть отримати безпосередню користь від їх досвіду.

Щоб дізнатися більше про MiraCloud, відвідайте https://miratechgroup.com/miracloud/

 

Контакти для медіа

Тел.: +1212 858 7600

e-mail: marketing@miratechgroup.com

 

Про Miratech

Miratech — провідний постачальник технологічних послуг нового покоління, який допомагає підприємцям-візіонерам змінювати світ шляхом прискорення інновацій та технологічного розвитку. Маючи понад 700 співробітників у 25 країнах, Miratech надає ІТ-послуги та консалтингові послуги, які об’єднують глобальну цифрову трансформацію компаній та інновації стартапів. З моменту свого заснування в 1989 році Miratech є надійним партнером для великих і середніх компаній. Ми створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше покращувати бізнес. Наша культура невпинної продуктивності дозволяє Miratech успішно виконувати більш ніж 99% завдань, досягаючи або перевищуючи обсяг, випереджуючи графік і  межах бюджету. Для отримання додаткової інформації: miratechgroup.com

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!