Юні програмісти в гостях у Міратех

17 ЛИПНЯ 2019 РОКУ, КИЇВ – Міратех, міжнародна компанія, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, провела зустріч зі школярами в рамках корпоративної програми соціальної відповідальності. До київського офісу Міратех завітали 33 випускники комп’ютерних курсів Сновської школи, що у Чернігівській області.

Навчальна програма з розвитку комп’ютерної грамотності функціонує вже 2 роки як волонтерська ініціатива вчителя інформатики, що виявився справжнім ентузіастом своєї справи, і знайомить дітей зі світом інформаційних технологій. У якості винагороди за перше місце в обласному конкурсі з комп’ютерної грамотності учні отримали нагоду побачити, як працює міжнародна ІТ компанія зсередини.

У Міратех з радістю зустріли талановитих школярів, провели їм екскурсію офісом і розповіли про можливості, які компанія надає для своїх працівників: кваліфікаційні та мовні курси, курси для менеджерів, scratch заняття з програмування для дітей співробітників, медичне страхування, гнучкий графік роботи. Майбутніх ІТ-фахівців також ознайомили з особливостями роботи над проектами, процесом відбору спеціалістів та з тим, як використовується англійська мова у професійному спілкуванні.

У свою чергу, учні поцікавилися, які навички та якості їм необхідно розвивати для успішної кар’єри в ІТ-сфері, які мови програмування актуально зараз вивчати і що вони вже можуть зробити, аби реалізувати свій потенціал у мабутньому. Жваве обговорення викликали питання трансформації мов програмування, розвиток комп’ютерного дизайну та ігрових проектів. На завершення візиту Міратех запросила юних програмістів на змагання, які компанія організовує серед дитячих груп у Miratech Kids  IT Club.

Міратех  продовжує активно підтримувати різноманітні ініціативи в рамках корпоративної соціальної відповідальності. Одним з головних напрямків нашої програми є створення альтернативної освітньої моделі, що на практичних прикладах показує, як технології змінюють світ зараз і будуть використовуватися у майбутньому. Ми дозволяємо все більшій частині світу дізнатися, як технологія може поліпшити наше повсякденне життя.

 Про Міратех

Міратех допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову транcформацію.

Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!