Олександр Максименко отримав премію Ones to Watch Award 2019 року від компанії IDG

ДИРЕКТОР З РОЗРОБКИ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В МІРАТЕХ ОЛЕКСАНДР МАКСИМЕНКО ОТРИМАВ ПРЕМІЮ ONES TO WATCH AWARD 2019 РОКУ ВІД КОМПАНІЇ IDG

З радістю повідомляємо, що Олександр Максименко, директор з розробки програмного забезпечення в компанії Міратех, отримав премію Ones to Watch Award 2019 року від журналу CIO, що видається компанією IDG. Ця престижна нагорода відзначає лідерів у сфері інформаційних технологій, які уже досягли певних успіхів і у яких є все для того, аби стати ключовими керівниками вищої ланки у сфері бізнес-технологій у майбутньому. Вручення нагороди Олександру Максименку відбудеться на конференції AGENDA19, що проходитиме 18-20 березня у Флориді.

Працюючи в Міратех з 2002 року, Олександр спробував себе на різних посадах. Будучи сертифікованим спеціалістом з аутсорсингу і професіоналом в управлінні проектами, він продемонстрував високі технічні здібності, лідерські навички, винахідливість та обізнаність в ефективних методах прийняття рішень. Маючи свій унікальний інноваційний підхід до управління проектами та вирішення проблем, Олександр здобув велику довіру і повагу серед колег, зокрема у сфері інформаційних технологій. Крім того, Олександр часто ділиться своїми знаннями з редакторами журналів «ТЕЛЕКОМ. Комунікації та мережі» та «Інформаційні технології для менеджменту», а також відвідує різні ключові галузеві події.

«Для мене велика честь отримати цю престижну нагороду», – прокоментував Олександр Максименко. «Те, що серед усіх моїх колег у цій сфері обрали саме мене, означає багато для мене, і це гарне нагадування про те, що важка праця і відданість справі завжди винагороджуються. Я вдячний Міратех за всі можливості, які отримав, і чекаю нових проектів та викликів».

Олександр грав ключову роль у найскладніших проектах компанії Міратех – Axactor і Lindorff. Завдяки його внеску Міратех разом з цими компаніями здобула дві нагороди, а саме премію «Міжнародний IT-аутсорсинговий проект 2018 року» від Міжнародної сорсингової асоціації (Global Sourcing Association) за стратегічне партнерство з компанією Axactor і премію «Європейський IT-аутсорсинговий проект 2015 року» від Європейської аутсорсингової асоціації (European Outsourcing Association) за стратегічне партнерство з компанією Lindorff.

«ІТ-директори все активніше займаються загальнокорпоративними рішеннями і завданнями, а це значить, що роль кваліфікованих і талановитих людей, які працюють над головними проектами в їхніх ІТ-організаціях, стає вирішальною в успішному веденні бізнесу», – зазначає директор зі стратегічної інформації у Виконавчій раді CIO Тім Сканнелл. Премія Ones to Watch Award є ефективним способом визнати успіх тих людей, які правильно поєднують свої технічні та управлінські навички для того, щоб забезпечувати безперебійність робочого процесу, прокладати шлях для інновацій та керувати командами з вирішення завдань. Крім того, ця премія на міжнародному рівні підтверджує, що її лауреати мають всі можливості стати лідерами у цій сфері у майбутньому».

Про премію Ones to Watch Award

Премія Ones to Watch Award відзначає лідерів у сфері інформаційних технологій, які уже досягли певних успіхів і у яких є все для того, аби стати ключовими керівниками вищої ланки у сфері бізнес-технологій у майбутньому. У кандидатів на нагороду є успішний досвід реалізації проектів, гарно поєднані навички спілкування і співпраці та глибоке розуміння бізнес-цілей.

Про CIO

Журнал CIO фокусується на залученні якомога більшої кількості корпоративних ІТ-директорів та керівників бізнес-технологій, які можуть поділитися унікальними експертними знаннями та досвідом щодо бізнес-стратегій, інновацій та лідерства. З переходом на цифрові технології організації стали ще більше розвиватися, і CIO дає можливість своїм читачам дізнаватися про ключові моменти у кар’єрному розвитку, зокрема про проходження сертифікації, про практику наймання працівників та розвиток навичок. Завдяки визнаному портфоліо CIO, лідери бізнес-технологій можуть проаналізувати та зрозуміти тенденції інформаційних технологій, а також зрозуміти роль інформаційних технологій у досягненні бізнес-цілей. Більш детальну інформацію про CIO можна знайти на сайті www.cio.com.

Про Виконавчу раду CIO

Виконавча рада CIO – рада, що керується підходом «перш за все колектив» – відділення компанії IDG Communications, Inc., що відповідає за розвиток стратегічного лідерства стосовно керівників найвпливовіших і найрозвинутіших організацій у світі. Виконавча рада CIO пропонує кожному з керівників спробувати досвід роботи, що спирається на безліч програм і послуг, включаючи: рівноправну взаємодію, ґрунтовну базу знань у сфері, широкий спектр програм професійного розвитку та можливості взаємодії з медіа/громадськістю, які орієнтовані на переваги та цілі особистості. Більш детальну інформацію про зарахування до Виконавчої ради CIO можна знайти на сайті council.cio.com.

 Про Міратех

Міратех допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову трансформацію.

Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!