Міратех запускає нову послугу для Київстар – TaaS (Телекомунікації як Послуга)

Міратех розпочинає співпрацю з Київстар за новою моделлю – Телекомунікації як Послуга (TaaS, Telecommunications as a Service). Цей сервіс дозволяє державним установам безпечно та економічно вигідніше здійснити трансформацію існуючої інфраструктури на технологічно новому рівні, сприяючи ефективній співпраці з приватними постачальниками послуг та взаємодії з громадянами.

Бізнес-модель Телекомунікації як Послуга передбачає, що провайдер забезпечує інтегрований набір телекомунікаційних послуг, котрий включає в себе  ІТ-інфраструктуру як сервіс, програмне забезпечення як сервіс та інші додаткові ІТ-сервіси. Наприклад, установам надають послуги з покриття WAN, LAN, WiFi, управління абонентськими мережами зв’язку, необхідне оснащення для аудіо- та відеоконференцій, а також корпоративне програмне забезпечення.

На сьогодні, ринок інтегрованих телекомунікаційних послуг успішно впроваджений у державному секторі таких країн, як Іспанія, Південна Корея, США, Велика Британія, Австралія, Нова Зеландія та Об’єднані Арабські Емірати.  Перевагою системи Телекомунікації як Послуга є економія витрат, адже у установи зникає потреба у закупці та обслуговуванні великої кількості телекомунікаційного та ІТ-обладнання, натомість, з’являється можливість більшу кількість ресурсів зосередити на створенні та покращенні послуг для споживачів. Провайдер системи бере на себе питання експлуатації, контролю та управління системами зв’язку та інфраструктурою, необхідною для підтримки хмарних рішень такого типу. Такий підхід сприяє економії коштів та одночасно впровадженню нових сервісів для громадян.

Київстар довіряє оптимізацію своєї роботи компанії Міратех, котра має репутацію надійного технологічного партнера.  Стратегічна співпраця Міратех та Київстар буде й надалі задавати тренди у ландшафті інформаційного бізнесу.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!