Міратех виділяє напрямок сервісної підтримки IT в окрему структуру та залучає профільного інвестора

6 ЧЕРВНЯ 2019 РОКУ, КИЇВ — Міратех, міжнародна компанія, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, оголошує про виділення українського напрямку спеціалізованих служб підтримки користувачів (EUS) в окрему структуру із залученням нового профільного інвестора та подальшим ребрендингом. Такі зміни у структурі компанії є важливою складовою нашої бізнес стратегії нарощування реалізації міжнародних проектів високої складності.

Новим стратегічним інвестором у напрямку EUS стала італійська компанія Eco Recuperi, яка має намір активно розвивати сервісну мережу та додавати нові послуги, такі як ІТ-підтримка для середнього бізнесу, сервіс деск, та розширювати співпрацю з вендорами HP, DELL і Microsoft.

З 2007 року сервіс Міратех за підтримки кінцевих споживачів виступає лідером з якості надання послуг в Україні. Успішність історії цього бізнес-напрямку доводить, що сервіси підтримки ІТ користуються великим попитом на українському ринку.

Відокремлення напрямку регіональної сервісної підтримки та перехід під керівництво нового інвестора знаходиться на фінальній стадії та має завершитись наприкінці червня 2019 року. Протягом цього часу український підрозділ Міратех проведе ребрендинг та в подальшому матиме назву ITSH – IT Service Hero.

Компанія Міратех активно продовжує реалізовувати міжнародну стратегію розвитку, що забезпечує компанії вже другий рік поспіль зростання більш, ніж на 30 відсотків.

Результатами цих цілеспрямованих зусиль стали робота з новими клієнтами світового рівня, залучення значної кількості нових висококваліфікованих спеціалістів, відкриття нових офісів в Іспанії, Канаді та Сполучених Штатах Америки.

Про Міратех

Міратех допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову транcформацію.

Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!