Miratech вітає Джастіна Керні на посаді віце-президента з персоналу

5 травня 2023, Нью-Йорк – Miratech, провідна компанія з ІТ-послуг та консалтингу рада вітати Джастіна Керні в команді вищого керівництва як віце-президента з персоналу.

На своїй новій посаді, пан Керні сприятиме здійсненню трансформаційних змін, розвитку високоефективної глобальної роботи персоналу, впровадженню моделей залучення працівників і створенню успішного бренду роботодавця.

Основним завданням Джастіна Керні буде розвиток організаційної культури, посилення залученості співробітників, а також розробка та впровадження методів роботи з людьми, які забезпечать стійке зростання компанії Miratech.

Пан Керні має багатий досвід роботи в HR-лідерстві у різних індустріях. За більш ніж 24 роки успішної кар’єри в HR у складі керівних команд, новий віце-президент з питань персоналу впевнений у своїй здатності максимізувати ефективність надання HR-послуг та розвитку культури, побудованої на співчутті, стійкості та менталітеті зростання. Раніше він працював в якості віце-президента з питань персоналу в групі Logicallis, британській телекомунікаційній компанії, де продемонстрував чудові результати роботи.

За більше ніж двадцять років своєї кар’єри в управлінні персоналом, Джастін Керні накопичив значний досвід у підтримці росту бізнесу, цифровізації функцій управління персоналом та розвитку міжнародних команд, що є критично важливими напрямками для далекоглядних планів розвитку Miratech.

“У Miratech ми прагнемо надати нашим співробітникам найкращий можливий досвід. Ми раді, що Джастін приєднався до нашої команди, оскільки його великий досвід у керуванні та управлінні персоналом буде інструментальним у досягненні наших амбітних планів зростання. Ласкаво просимо, Джастін!“, – прокоментувала Ольга Скидан, віце-президент з корпоративних послуг компанії Miratech.

Пан Керні коментує: “Я дуже радий приєднатися до Miratech. Я вважаю надзвичайно вражаючим те, що стійка команда в Україні та в усьому світі не лише змогла продовжувати підтримувати наших клієнтів, незважаючи на трагічні події, але й реалізувала наші амбітні плани розвитку. Я дуже радий підтримати Miratech на наступних етапах розвитку, спираючись на чудову, вже існуючу, корпоративну культуру “.

 

Контакти для медіа

Тел.: +1212 858 7600

e-mail: marketing@miratechgroup.com

 

Про Miratech

Miratech допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є глобальною компанією з IT-сервісів та консалтингу, яка об’єднує інновації глобальних підприємств та стартапів. Сьогодні ми підтримуємо цифрову трансформацію найбільших підприємств на планеті.

Співпрацюючи з великими та малими гравцями, ми залишаємося на передовій технологій, будучи гнучкими, навіть як глобальний лідер, і створюємо технології, що допомагають нашим клієнтам ще більше покращити свій бізнес. Наша культура безперервної продуктивності дозволяє успішно завершувати понад 99% проектів Miratech, виконуючи або перевищуючи обсяг, графік та / або бюджетні цілі з часу нашого заснування в 1989 році.

Для отримання додаткової інформації відвідайте miratechgroup.com

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!