M-Force19 Europe поєднав інновації стартапів та глобальних організацій

8 ЛИПНЯ 2019 РОКУ, НЬЮ-ЙОРКМіратех Груп, міжнародна компанія, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, провела європейську сесію щорічної конференції M-Force у Києві 26-27 червня.

Конференція M-Force19 Europe, темою якої стала Інновація цінності, тривала два дні, протягом яких її гості та учасники мали нагоду дізнатися про інноваційні ідеї, відвідати навчальні заходи та обмінятися досвідом. Дотримуючись своєї місії – допомагати візіонерам змінювати світ – компанія організувала захід, який відвідали учасники з більш ніж 12 країн, серед яких були технологи, керівники корпорацій, інвестори та стартап-компанії.

Конференція розпочалася з презентації R&D 4 Equity Pitch Night – програми, розробленої компанією Міратех, яка налагоджує зв’язки між інвесторами, міжнародними корпораціями та стартап-компаніями. Крім того, 26 червня відбувся пітчинг за участі KPMG в Україні.

13 обраних стартап-компаній презентували свої сміливі ідеї, зокрема модульні екзоскелети, сервісну платформу шаблонів для створення доповненої реальності та програми збереження загальної та історичної інформації для майбутніх поколінь. Деякі доповідачі, які вже успішно співпрацюють в рамках програми R&D 4 Equity Program, зокрема Plants Map, також представили свої проекти групі інвесторів та технічних спеціалістів.

Обрані серед них найкращі стартап-компанії отримали запрошення на Регіональний саміт Seedstars, а переможці серед блокчейн-стартапів отримали спеціальний приз, що дозволяє стати наступним «блокчейн-єдинорогом», швидко потрапивши до інкубаційної програми CV LABS, що знаходиться у центрі Крипто-долини в Швейцарії.

Наступного дня всесвітньо відомий лідер думок та спікер TEDx Стюарт Лейсі виступив на конференції з доповіддю «Скринька Пандори з даними – куди нас це приведе?». Доповідь виявилася надзвичайно своєчасною, оскільки нещодавно Конгрес США розпочав антимонопольне розслідування щодо чотирьох великих технологічних компаній – Apple, Facebook, Amazon і Google.

Крім того, міжнародна група експертів з криптовалюти та цифрової системи платежів взялася поглиблено вивчати різні підходи, обговорюючи централізовані і децентралізовані блокчейн-реєстри, фіатну, товарну і цифрову валюти й ринки, а також банківську/корпоративну та державну цифрову валюти. До групи входять Ларс Шліхтінг з Poseidon Group, Жан-Франсуа Грофф з Mobino, Андре Гедель з KPMG у Швейцарії та Михайло Відякін з Національного банку України.

У заході взяли участь 10 всесвітньо відомих спікерів та міжнародних лідерів, серед яких Браян Бальбоні з Primex Family of Companies, Ендре Рангнес з Axactor, Павло Яковлев з CV VC, а також керівники міжнародних провідних компаній, таких як Microsoft і Philips, які поділилися міркуваннями про периферійні обчислення, інновації в технології «Інтернет речей», перехід на цифрові технології та нові можливості, зумовлені штучним інтелектом та іншими революційними тенденціями.

Спонсори та партнери заходу: KPMG в Україні, Seedstars, Startup Network, 1991 Open Data Incubator, CV VC, IHUB, Посольство Швейцарії в Україні, ACC, EBA, NUCC, Асоціація «Інформаційні технології України», Glenfiddich, 11 Mirrors, Avialiga та UVCA.

І на завершення конференції 28 червня відбувся Mirafest, захід, організований на честь 30-річчя компанії, на якому були присутні більш ніж 500 гостей. Увесь вечір гості насолоджувалися живими виступами, їжею, напоями та танцями.

23-24 жовтня 2019 року планується проведення M-Force19 America. Реєстрацію на захід уже відкрито – усі зацікавлені в участі можуть забронювати квиток тут. Для детальнішої інформації про M-Force, заходьте на веб-сайт https://miratechmforce.com/ .

 Контакти для медіа

Стюарт Кріст, Міратех, старший віце-президент, Північна Америка
Тел.: +1 202 470 0845, електронна пошта: marketing@miratechgroup.com

Про Міратех

Міратех допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову транcформацію.

Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!