Міратех оголошує новий склад правління компанії

7 БЕРЕЗНЯ 2019 РОКУ, НЬЮ-ЙОРК — Міратех, міжнародна компанія, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, з радістю оголошує новий склад правління компанії. Такі зміни у структурі керівництва сприятимуть вдосконаленню управління всередині компанії, що є важливою складовою нашої стратегії розвитку.

До складу нового правління входять Марк Івашко, Ден Пасько, Адомас Аудіцкас, Валерій Куций та Микола Роєнко.

Новим головою правління обрано Марка Івашко. «Мені приємно стати частиною компанії Міратех та долучитися до стратегічного управління,– зазначив пан Івашко. – Нам важливо ділитися своїм досвідом і знаннями, сприяти розширенню горизонтів та розвитку компанії. Я впевнений, що наша співпраця і участь в роботі керівництва компанії будуть продуктивними та ефективними».

«Враховуючи різноманітний професійний бекграунд та вражаючий досвід роботи кожного з наших нових членів правління, я впевнений, що їхнє керівництво та міжнародний досвід відіграють надзвичайно важливу роль у розширенні нашої діяльності та сприятимуть ефективнішій реалізації нашої довгострокової стратегії»,— сказав генеральний директор компанії Міратех Валерій Куций.

Марк Івашко має більше 20 років професійного досвіду у сфері прямих інвестицій. У 2006 році він виступив співзасновником Horizon Capital – провідної інвестиційної компанії, що управляє фондами прямих інвестицій з активами понад 600 мільйонів доларів, і виконував обов’зки головного директора з інвестицій. У 2013 році Марк Івашко заснував Diligent Capital Partners і наразі займає позицію управляючого партнера цієї компанії. За весь час своєї кар’єри пан Івашко був членом правління понад 30 приватних компаній, відкритих акціонерних товариств та неурядових організацій і докладав значних зусиль для розвитку корпоративного управління.

Також Марк Івашко обіймав керівні посади в консалтингових, виробничих і технологічних компаніях у Сполучених Штатах. Він отримав ступінь MBA в Гарвардській бізнес-школі (1991), ступінь магістра в галузі машинобудування в Університеті штату Іллінойс (1984) і ступінь бакалавра в галузі машинобудування в Університеті Колорадо (1983).

Ден Пасько має більше 15 років досвіду у сфері професійного інжинірингу, приватного інвестування та підприємницької діяльності. Він обіймав посаду директора Horizon Capital – провідної інвестиційної компанії, що управляє фондами прямих інвестицій з активами понад 600 мільйонів доларів. У 2013 році Ден Пасько створив компанію Diligent Capital Partners, в якій наразі займає пост управляючого партнера. Ден досвідчений керівник та учасник ради директорів таких компаній як Bostovan Wineries, Нова Пошта, Allseeds та Preply. У 2010 році він отримав ступінь МВА у Гарвардській бізнес-школі, у 2007 році – ступінь магістра з фінансів у Київському національному економічному університеті ім. В Гетьмана.

Адомас Аудіцкас має 15-річний професійний досвід у сферах інвестиційного і корпоративного банкінгу, державного управління та управлінського консалтингу. Він обіймав посаду віце-міністра економіки Литви та провів реформу державних підприємств.

Пан Аудіцкас був керівником найбільшого литовського енергетичного холдингу Lietuvos Energija, входив до комітетів правління Giraite Ginkluotes Gamykla та Фонду державного майна Литви і наразі займає пост заступника голови ПАТ «Магістральні газопроводи України». Також він виступає співзасновником та президентом Української академії корпоративного управління.

Адомас Аудцікас отримав ступінь МВА у європейській бізнес-школі INSEAD, ступінь бакалавра в галузі фінансів у британській бізнес-школі ICMA Centre, а також ступінь бакалавра з математики у Вільнюському університеті.

Валерій Куций є магістром в галузі прикладної математики та Executive MBA. Він почав роботу у Міратех з 1998 році як програміст. Блискуча кар’єра привела його на посаду генерального директора 1 січня 2008 року. Валерій також є членом Метро Нью-Йоркської філії Світової Організації Президентів (WPO). У 2017 році він закінчив освітню програму Гарвардської бізнес-школи Executive Education for Leading Global Businesses.

Микола Роєнко — президент компанії Miratech. Після надзвичайно успішної 10-річної академічної кар’єри в IT, у 1989 році Микола заснував Міратех та зробив компанію лідером в області інформаційних технологій з кваліфікованим персоналом і міжнародними проектами та представництвом. Він працював генеральним директором Міратех до грудня 1999 року.

Контакти для медіа

Стюарт Кріст, Міратех, старший віце-президент, Північна Америка
Тел.: +1 202 470 0845, електронна пошта: marketing@miratechgroup.com
Про Міратех

Міратех допомагає візіонерам змінювати світ. Ми є міжнародною компанією, що спеціалізується на наданні ІТ-послуг та ІТ-консалтингу, та об’єднує глобальні інновації великих організацій з інноваціями стартапів. Ми співпрацюємо з найбільшими підприємствами у світі та допомагаємо їм здійснювати цифрову транформацію.

Співпрацюючи з глобальними корпораціями та стартапами, ми перебуваємо на передовій лінії технологій, стрімко розвиваємося як світовий лідер у цій галузі та створюємо технології, які допомагають нашим клієнтам ще більше розширювати та розвивати свій бізнес. Завдяки корпоративній культурі невпинного вдосконалення та натхненного виконання нам вдається досягати успіху в більш, ніж 99% проектів, задовольняючи або перевищуючи обсяги, графіки і/або бюджетні цілі з моменту заснування компанії у 1989 році.

Ready for Success?
Let Relentless Performance Work for You! contact us

Ready for Success?

Let Relentless Performance Work for You!